This was 2013
31 dec 2013 / Dagelijks leven

Was het vorige week niet nog gewoon 2012? De tijd gaat zo hard dat het soms voelt alsof ik een maand geleden pas net vertrok naar Curaçao… ook al ben ik inmiddels al meer dan 11 maanden terug & is er in de tussentijd van alles gebeurd! Ook in 2013 wil ik weer even – door middel van foto’s – even terugkijken op hoe dit jaar is geweest!

Januari was de laatste maand dat ik op Curaçao was, op 19 januari vloog ik weer terug naar Nederland. Mijn beste herinneringen uit januari zijn die van op het eiland: dolfijnen & andere dieren fotograferen, mijn stage, heerlijk aan het strand liggen, zwemmen met dolfijnen…

2013-feb

Wat moest ik in januari wennen aan het koude weer, zo ook in februari. Ik pakte mijn verhuisdozen uit, was veel bezig met het inrichten van mijn huis, ik begon steeds gezonder te eten en probeerde te bedenken wat ik als afstudeerproject wilde gaan doen. Oh, en ik begon te lezen in het beste boek ooit.

2013-mrt

In maart begon ik met hardlopen (via Start to Run), maakte ik groene pannenkoeken en heel veel havermout. Het was koud buiten en ik miste Curaçao nog steeds. Ik probeerde dagelijks een zelfportret te maken en vierde mijn 23e verjaardag.

2013-apr

Volgens mij heb ik nog nooit zo gezond gegeten als ik deed in april ;) Het hardlopen werd iets minder vanwege scheenpijn, maar ik bleef proberen. Ik verruilde mijn havermoutontbijt steeds vaker voor pannenkoeken – ik probeerde zelfs roze te maken – en bakte een heerlijk courgette-dadelbrood.

2013-mei

Ondanks de scheenklachten, bleef hardlopen mijn ding in mei. Ik maakte eindelijk foto’s van mijn huis (ook al waren het maar de details), droeg veel All Stars en keek (te) veel tv-series zoals Biggest Loser USA. Ik sportte, hield me bezig met het bedenken van een afstudeeronderwerp en probeerde zo gezond mogelijk te eten.

2013-jun

In juni gebeurde hetgeen wat ik het meest vreesde: mijn camera deed het niet meer. Gelukkig kon ik tijdelijk een oude camera van mijn moeder lenen, want helemaal zonder kan ik niet leven! Ik dronk veel thee en smoothies, maakte spinazie-ijsblokjes en genoot van het zomerse weer.

2013-jul

Wat een heerlijke zomermaand was juli. Ik spendeerde veel tijd buiten, bakte cupcakes, maakte mijn eigen recept voor bananenbrood en shopte veel bij de Primark. Ik zocht mijn nagellakjes uit en besloot dat ik een groot aantal wilde gaan verkopen.

2013-aug

In augustus was ik bezig met het opstarten van mijn afstudeerproject, maakte ik een heerlijke smoothie met groene appel & mint, realiseerde ik me dat ik heel veel van Essie hou, hield ik me (weer) bezig met het inrichten/decoreren van mijn appartement & werkte ik als vakantiekracht op de PAX-afdeling van IKEA.

2013-sep

In september begon ik met beautybloggen voor Silja, kocht ik een heerlijk vest (met oren) bij de Primark, maakte ik niet zoveel foto’s (cameragebrek hè), maar maakte ik wel de lekkerste snack ooit – waarvan je het recept hier kan vinden!

2013-oct

Eigenlijk maakte ik in oktober vrijwel geen foto’s, behalve voor mijn beautyblogposts. Verder was mijn belangrijkste activiteit deze maand het schrijven van mijn scriptie, die voor het eind van de maand af moest zijn, en deed ik buiten dat – en wekelijks hardlopen – niet erg veel!

2013-nov

In november kon ik eindelijk een nieuwe camera kopen, een Canon 60D. Ik maakte dan ook héél veel (natuur)foto’s! Verder bezocht ik een paar pers-events, hoorde ik dat ik pas later ga afstuderen dan gedacht en kreeg ik een nieuwe favoriete ketting.

2013-dec

In december verfde ik mijn haar, was ik bij een masterclass van Tom Sebastian en maakte ik mijn favoriete snack. Ik maakte een zelfportret zonder make-up (en onbewerkt), fotografeerde in Amsterdam, kocht die schattige pinguïn als kerst/winterdecoratie en kreeg bezoek uit Zweden, van een van mijn beste vriendinnen!

En wow, inmiddels zijn de Kerstdagen alweer achter de rug en mogen we vannacht het nieuwe jaar inluiden! Ik wens jullie een geweldige en hele gezellige jaarwisseling toe! XO

TAGS: ,

«
»

14 reacties op “This was 2013”

 1. Martina schreef:

  Ik wil ook graag weer eens naar Curaçao !

 2. Joyce schreef:

  Ik vind je foto’s echt zo mooi! Mooi licht :) Fijne jaar wisseling!

 3. Josianne schreef:

  Wat maak jij toch prachtige foto’s. Kan ik niet een cursus bij jou komen doen? ;) 2013 was een mooi jaar, en ik wens je het allerbeste voor 2014!

 4. Anke schreef:

  Mooi overzichtje! En natuurlijk ook voor jou een fijne jaarwisseling en happy 2014!!

 5. Dionne schreef:

  wat een leuk overzicht heb je gemaakt!

 6. Eline schreef:

  mooi overzicht! Een fijne jaarwisseling!!

 7. Indira schreef:

  Dit is het meest overzichtelijke jaaroverzicht dat ik tot nu toe ben tegengekomen! Erg fijn! Geniet van de jaarwisseling en alvast de beste wensen voor 2014!

 8. Melike schreef:

  Wow leuk overzicht en je fotos zijn echt mooi!

 9. chucky1012 schreef:

  Prachtige foto’s!

  Happy New Year and may all your dreams come true

  Xoxo

 10. Charlotte schreef:

  Geweldig overzichtje, je weet Alysss! ik hou van je blog.
  Spinazie ijsblokjes zien er zo geinig uit. Wauw die tijd op Curacao geweldig ^^
  Ik blijf je zeker volgen in 2014. Maak er een knallend uiteinde van! <3

 11. Hesteranne schreef:

  Echt een heel fijn overzicht om te lezen en te kijken!
  Je hebt veel mooie en bijzondere dingen mogen doen dit jaar!

 12. Marjolein schreef:

  Wat een gaaf overzicht. Heerlijk jaar zo te zien! Gelukkig 2014 alvast :)

 13. annouska schreef:

  Wat een prachtig overzicht… Het was een mooi jaar zo te lezen. Op paar puntjes na, maar dat is voor iedereen wel zo denk ik. Op naar een nieuw en mooi jaar!!

 14. LNNK schreef:

  Ik hou zo van jouw foto’s!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.