Essie: the collection
23 aug 2013 / Nagellak

Hi! Hebben jullie één favoriet merk nagellak? Ik wel! Ik ben verliefd op Essie, het liefst wil ik alle mogelijke kleurtjes van dit merk aan mijn collectie toevoegen! Sinds ik voor het laatst al mijn Essie-lakjes liet zien heb ik er weer een hoop bij, dus volgens mij ben ik aardig op weg… ;)

014
016

004

California Coral ♥ Sunday Funday ♥ Tart Deco ♥ Knockout Pout ♥ Van D’Go

001

Bermuda Shorts ♥ Funny Face ♥ Madison Ave-hue ♥ Limited Addiction ♥ Orange It’s Obvious

002

Little Brown Dress ♥ Smokin’ Hot ♥ Lilacism ♥ Bikini So Teeny ♥ Body Language

003

Dive Bar ♥ School of Hard Rocks ♥ Sew Psyched ♥ Pretty Edgy ♥ Turquoise & Caicos

007
006
015
013
010

California Coral blijft één van mijn favoriete kleurtjes van Essie – en is ook gelijk een all-time favorite in mijn gehele collectie. Verder hou ik van mijn nieuwste aanwinst, Sunday Funday (ik draag ‘m nu ook weer!) en omdat ik van turkooise hou, draag ik Turquoise & Caicos ook heel graag!

Welk kleurtje van Essie zie jij graag op je nagels?

PS. zouden jullie mijn enquête voor mijn afstudeerproject willen invullen? De doelgroep bestaat uit vrouwen van 20 t/m 25 jaar. Thanks a million!

xoxo2

«
»

27 reacties op “Essie: the collection”

 1. Nieke schreef:

  Wow je hebt er inderdaad al wel een hoop! Dit haal ik nog niet haha, hele mooie kleurtjes zitten er ook tussen.

 2. Sas schreef:

  Mooie foto’s! Hoop verschillende kleurtjes :)

 3. Jessica schreef:

  Ik heb de enquête voor je ingevuld. :)
  Een tweetal weken geleden heb ik mijn allereerste Essie-lakjes gekocht: de Nourish me basecoat + Tart Deco én ik ben er erg blij mee! Ze drogen super snel en blijven lang zitten zonder chips. Alleen jammer van de prijs.

 4. Kimberly schreef:

  Je hebt echt onwijs mooie kleurtjes zeg, wauw :D

 5. Bianca schreef:

  Leuk afstudeer onderwerp! Heb de enquete ingevuld!

 6. Michelle schreef:

  Prachige lakjes, ik ben ook een groot liefhebber van Essie! Enquete is ook ingevuld, succes ermee!

 7. martina schreef:

  ik ben echt dol op mijn Essie lakjes!

 8. Josianne schreef:

  Mooie collectie heb je!

 9. Sherr schreef:

  Essie is ook momenteel mijn favoiet. Echt kwalitatief veel beter dan OPI. Ik heb btw je enquête ingevuld succes ermee :)

 10. Lieke schreef:

  Wow! Je hebt echt een hoop Essie lakjes! Ik heb er echt 0, haha xD

  En wat een mooie foto’s heb je gemaakt :D

 11. Charlotte schreef:

  Prachtige foto’s en lakken
  Sunday Funday is zo leuk lakje ^^

 12. Ilse schreef:

  Ik vind Essie ook zo fijn! Maar inderdaad, die prijs.. Dat vind ik dan zo’n nadeel en dat weerhoudt me er ook van om er snel (nog) een te kopen haha.

 13. Mireille schreef:

  Wauw, deze collectie ik ben jaloers! Ik heb wel een paar dure lakjes, maar geen een van Essie. Hoewel ik de kleuren wel heel mooi vind.

  liefs Mireille

 14. Marlies schreef:

  Ohhh I love Essie! Ik koop eigenlijk geen andere lakjes meer dan Essie. Vandaag kwamen er op de redactie van Flair nieuwe kleurtjes binnen van de herfstcollectie: pretty! Ik heb ze braaf in de kast gezet, maar dat was wel moeilijk. ;)

 15. Anke schreef:

  Ja, ik ben ook Essie fan! Heb er ook best wel een aantal, maar precies andere als dat jij hebt. Op dit moment heb ik No more film (handen) en Buy me a cameo (tenen) op mijn nagels. Voor de herfst is Recessionista echt m’n favoriet!

 16. Masha schreef:

  Ik. Wil. Ze. Hebben.

 17. Marjolein schreef:

  Ik hou van Essie, omg. Je hebt er zo veel en zulke mooie kleuren! Ik heb er afgelopen vakantie twee gekocht, mijn eerste van dit merk: Bordeaux en Lillacism. Ze lakken zo fijn en blijven ook nog zo lang zitten <3

 18. carola schreef:

  Wauw wat een hoop lakjes heb je! Ik heb gisteren de enquete ingevuld (:

 19. Sara schreef:

  Héél leuke collectie heb je! Ik ben zelf ook Essie fan, heel wat kleurtjes, maar mijn favoriete merk is OPI! Die collecties zijn altijd prachtig

 20. Angelina schreef:

  Essie is echt mijn favoriet, lakt altijd perfect!!

 21. […] hoe snel ik me naar de dichtstbijzijnde vestiging moest begeven! Je kunt je voorstellen dat mijn collectie ineens een stuk groter is geworden… Miss Fancy Pants is één van de lakjes die ik kocht, […]

 22. […] ik een heerlijke smoothie met groene appel & mint, realiseerde ik me dat ik heel veel van Essie hou, hield ik me (weer) bezig met het inrichten/decoreren van mijn appartement & werkte ik als […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.