Beauty posts: November roundup
4 dec 2013 / Beauty, Overig

Het is weer tijd om mijn beauty-artikelen van afgelopen maand op een rijtje te zetten! Zoals jullie misschien al weten, schrijf ik wekelijks een stukje voor een beautyblog: Sillysilsil.com. Afgelopen maand ben ik naar twee leuke pers-events geweest, zette ik mijn favoriete nagellakken (van dit moment) op een rij en testte ik twee lipkleurtjes!

Hier lak ik mijn nagels het liefste mee:

2roundup1

Pfoe, een top 5 maken van favoriete kleuren nagellak was geen makkelijke taak! Het is dan ook een tijdelijk lijstje, want er zijn zoveel lakjes waar ik van hou… ;) Dit recente lijstje kun je hier vinden!

Gekleurde lippen:

2roundup2

Ik probeerde deze sticks van Catrice uit; ik vind zo’n soort ‘potlood’ heel fijn als lipproduct! Mijn review kun je hier lezen.

The Body Shop viert Kerst:

2roundup4

Op een vrijdagavond bevond ik me in een prachtige loft in Amsterdam, waar het kerst-event van The Body Shop plaatsvond. Heerlijk eten, mooie producten en fijne informatie over de goede doelen waar The Body Shop aan mee helpt! Je kunt mijn foto-impressie hier bekijken.

De sfeer van een Nivea-event:

2roundup3

Ook Nivea organiseerde een pers-event! Het draaide om de lancering van hun nieuwe producten, maar helaas mochten die nog niet op de foto… ik maakte daarom veel foto’s om de sfeer van het event vast te leggen. Je kunt ze hier bekijken!

xoxo2

TAGS: ,

«
»

9 reacties op “Beauty posts: November roundup”

 1. Marloes schreef:

  Mooie foto’s en de lip potloden zien er heel goed uit!

 2. Martina schreef:

  Die event foto’s waren top!

 3. Kimberly schreef:

  Ik ga snel even die sfeerbeelden foto’s bekijken! :D Daar ben ik namelijk heel benieuwd naar!

 4. Beautydagboek schreef:

  De Catrice lippotloden zien er mooi uit!

 5. Michelle schreef:

  Prachtige foto’s weer!

 6. Dionne schreef:

  Wat een leuke foto’s!

 7. Charlotte schreef:

  Wat een mooie foto’s! Die lipproducten zijn prachtig.
  Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten van Nivea.

 8. Laura schreef:

  Mooie foto’s! Ik vind de o.p.i lak er heel mooi uit zien, bijzondere kleur

 9. Sarah schreef:

  Jij maakt toch altijd supermooie foto’s, en je nabewerking is ook altijd zo tof! En ik vind deze round-up posts van je beauty-reviews erg leuk, zeker blijven doen :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.