Mijn leven in snapshots (oftewel: veel lekker eten & hardlopen)
6 jul 2015 / Dagelijks leven

Het lijkt wel alsof dat het enige is wat ik doe hè, eten en hardlopen. Is misschien ook wel een beetje zo! Oh, en werken en bloggen natuurlijk. Maar dat zet ik gewoon niet op de foto, dus in mijn snapshotwereld bestaat dat niet. ;-)

010

Ik zet graag eendjes op de foto (zie hier & hier), zo ook tijdens het hardlopen. Rennend de foto gemaakt, dus een beetje scheve horizon, haha.Na het werk wilde ik héél graag nog een stukje lopen, maar het eten was al bijna klaar. Dus ging ik als een malle een ministukje rennen. Daarna lekker eten met een biertje erbij.

009

Ik kocht nieuwe schoenen en ik vind ze zo tof! Al een tijdje wilde ik witte sneakers, en deze waren toevallig in de aanbieding én ze waren er nog in mijn maat. Yes!Ik liep de Ladies Run in Rotterdam. Geen 10 kilometer gemeten met mijn horloge helaas, maar gelukkig is het maar 60 meter minder ;-) Het ging niet zo lekker, superjammer. Ik schreef er een stukje over op JKR.

008

30 minuten hardlopen op een hele fijne halfbewolkte dag! Dit was het eerste rondje na de Ladies Run en het ging al een stuk lekkerder!Dit vind ik zo leuk om te doen, koken en foto’s maken. Deze foto’s maakte ik voor mijn recept voor kleurrijke couscoussalade.

007

Homemade pizza!KIJK, er zit een banaantje op mijn tas! Dat alleen al was de reden dat ik ‘m kocht, haha.

006

Een run waarbij ik om de haverklap even stopte om foto’s te maken. Ik zag ook zoveel bloemetjes, dan kan het echt niet laten hoor! En daarbij ging het lopen ook niet superlekker…Oh, en deze twee foto’s moesten eigenlijk andersom. Dit rondje rende ik namelijk eerder ;-)

005

Tropische veggieburgers! Ik gebruikte dit recept als basis voor de burgers, ik voegde alleen ananas toe en liet de knoflook weg. Het was heel lekker!S. en ik gingen naar het Nederlandse Bierenfestival in Delft. Allerlei verschillende, speciale biertjes proeven. Heel leuk en ook heel lekker!

004

Bananenpannenkoeken als ontbijt, wat anders?Net voor tienen ’s avonds besloot ik dat ik nog wilde hardlopen, nog even eruit (ook al had ik al gefietst van en naar werk hoor) voor het slapengaan. Het was nog best warm, en het werd een kort rondje.

003

Heerlijke verkoeling! Dit wilde ik altijd al eens maken, water met allerlei fruit erin. Alleen al omdat het er zo leuk uitziet ;-)Om 7 uur ’s ochtends stond ik al in de keuken om deze muffins met banaan te bakken. Ze waren niet heel goed gelukt (ze plakten te veel aan het vormpje), maar de smaak was goed.

002

Hardlopen over het strand, dat had ik nou nog nooit gedaan! Samen met een aantal meiden van Just Keep Running deed ik mee met de Beach Challenge Run in Kijkduin. Wat gaaf!IJs als ontbijt, dat kan prima! Dit maakte ik van bevroren banaan, bevroren framboos, aardbeien en een beetje citroen-limoensojayoghurt.

001

Meeting met Just Keep Running in Breda. Supergezellig!!Ik was dit al vaker tegengekomen (overal en nergens op het internet) en wilde het eens proberen. De smaak is wel wennen, maar het is lekker!

xoxo2

«
»

6 reacties op “Mijn leven in snapshots (oftewel: veel lekker eten & hardlopen)”

 1. Tessa schreef:

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Wat ben je sportief bezig geweest! En dat verkoelende water met fruit ziet er inderdaad super leuk uit!

 2. Oh, ben benieuwd naar die chai milk!

 3. Bente schreef:

  Wat prachtig, die zonsondergang! Niet vervelend om dat te zien tijdens het hardlopen!

 4. Tamara schreef:

  Leuke week! En lekker eten!

 5. Linda schreef:

  Heeerlijk al dat eten en hardlopen, ik heb er geen problemen mee dat je foto’s altijd daarover gaan hoor ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.