Om blij van te worden! (2)
5 jul 2015 / Lijstjes

Ronddansen in een mooi fladderend jurkje, bijvoorbeeld

JA, er zijn zoveel dingen om blij van te worden! Het is nooit een slecht idee om stil te staan bij alle dingen waar je vrolijk van wordt, waar je van houdt en waar je dankbaar voor bent. Hoe klein het ook is, het mag op het lijstje! Dat maakt het al groter. Want het doet iets met je! En dat is tof. Net als het verspreiden van blijheid, daarom typte ik weer een lijstje met dingen waar ik blij van word.

 • Heel hard mijn favoriete (guilty pleasure) muziek aanzetten. En dan keihard meezingen. (Al doe ik dat alleen maar als ik alleen thuis ben hoor) Favoriet zijn onder andere: One Last Time, Blank Space en Cotton Eye Joe. Echt waar.
 • Schaamteloos selfies maken. Gewoon omdat ik daar zin in heb. En dan proberen te knipogen met mijn rechteroog… kan ik dus niet.
collage
 • MANGO’S! Die kan ik echt de hele dag door wel eten.
 • Planken. Of eigenlijk: het gevoel van voldoening dat ik daarna heb. Heb ik het toch maar weer geflikt, die ene minuut ;-) Mijn doel is om mijn persoonlijke record planken te verbeteren en die staat op 3,5 minuut. Nu kom ik maximaal aan 1,5 minuut, dus ik moet nog flink oefenen. Maar ik word er echt blij van om het te doen!
 • Bier drinken. Hè wat? Had ik nooit verwacht te zeggen, maar ik lust dus bier. Ik drink het niet heel vaak, maar ik vind het wel lekker. En dan word ik dus blij van een lekker biertje op z’n tijd.
bier
 • Op de fiets in het zonnetje naar mijn werk fietsen en op de terugweg weer lekker in de zon fietsen. Krijg ik een kleurtje van en zo ben ik toch weer elke werkdag zo’n 90 minuten aan het sporten.
 • Rondfladderende vlinders.
 • 3 broeken op de gok kopen (doe ik dus nooit hè, broeken zijn meestal zo’n ramp), die alledrie super blijken te zitten! Een spijkershortje, een geweldige hardlooplegging van Nike (alleen nog véél te warm, dus die doe ik waarschijnlijk pas in november aan!) en een lichtgrijze spijkerbroek.

En nu jij: kan jij ook blij worden van deze dingen? Wat maakt jou nu blij?

xoxo2

«
»

13 reacties op “Om blij van te worden! (2)”

 1. Tea schreef:

  Schaamteloos selfies maken is inderdaad erg leuk, net als bier!

 2. DIONNE schreef:

  Leuk feel good artikel! En selfies maken is en blijf leuk!

 3. Linda schreef:

  Altijd leuk, zo’n lijstje! Bij mij is broeken kopen ook altijd zo’n gedoe. Twintig keer een nieuwe maat halen, bleh. Super fijn als het dan in één keer goed gaat :)

 4. Bente schreef:

  Van dat soort dingen word ik zeker blij! En ook van het heerlijke weer van nu, lieve vrienden, bruin worden, fijne muziek én jouw leuke vrolijke achtergrond! :)

 5. Kim schreef:

  Hahaha, je selfies zijn leuk! :D
  Ik zat hier als een gek te knipogen achter mijn laptop… Even checken of ik nog wel met beide ogen kon knipogen.

 6. Lauriëtte schreef:

  Wat een heerlijke lijst! Is het 45 fietsen naar je werk? :o Naar mijn werk is het 30 minuten, maar de afgelopen paar dagen durfde ik dat met de hitte niet aan. Vind het niet zo prettig om helemaal oververhit aan te komen op werk, heb jij daar geen last van? Fijne zondag!

  • Alyssa schreef:

   Ja het is tussen de 40-55 minuten, afhankelijk van de wind ;) Ik doe altijd maar een sportoutfit aan als ik ga fietsen, anders is het met de warmte echt niet te doen als ik m’n normale kleren al aan heb :’) Maar inderdaad, het blijft wat minder fijn om oververhit op ’t werk te komen, maar ik vind fietsen zo fijn!

 7. Bo stuffbybo schreef:

  Wat een leuk en vrolijk artikel!

 8. Roos schreef:

  De zomer maakt mij blij :-)!

 9. Linda schreef:

  Wat een leuk lijstje! Mango’s ja <3

 10. Rahma schreef:

  Ik herken dit allemaal! Behalve de bier dan haha, ik drink niet ;)

 11. Esmeralda schreef:

  Ik las laatst dat planken enorm goed voor je is, misschien moet ik het ook maar elke dag doen en het dan opbouwen. Weet jij een goed schema??

 12. Jolien schreef:

  Luid meezingen met mijn favoriete muziek maakt me ook echt blij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.