4 juli 2015
Plaatjes van een zonnige zomerdag

Waarom doe ik dit nou niet vaker?! Gewoon lekker gaan wandelen met mijn camera in mijn handen. Heerlijk! Donderdagochtend vond ik het hoog tijd weer eens te gaan genieten van mijn favoriete hobby: fotograferen. Ik ben om 9 uur lekker gaan wandelen richting de stad. Ik maakte lekker veel foto’s en ben richting de markt gelopen om wat fruit te halen. Mango’s en aardbeien, yum! Hierbij alvast een kleine selectie van de foto’s die ik maakte op de zonnige donderdagochtend!

004
013
001
006
005
003
008
010
011
012

xoxo2

TAGS:

«
»

9 reacties op “Plaatjes van een zonnige zomerdag”

 1. DIONNE schreef:

  Wauw! Wat een prachtige foto’s!

 2. Dina schreef:

  Aaaah de eendjes-foto’s! <3

 3. Kim schreef:

  Weet je, op deze manier vind ik ‘ons’ stadje toch eigenlijk best mooi. <3

 4. Tea schreef:

  Is dat niet de oostpoort in Delft? Prachtige foto’s verder!

 5. Laua schreef:

  Ah, wat een fijne foto’s

 6. Tamara schreef:

  Mooie foto’s!

 7. […] zet graag eendjes op de foto (zie hier & hier), zo ook tijdens het hardlopen. Rennend de foto gemaakt, dus een beetje scheve horizon, […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴