Dit was 2015
31 dec 2015 / Dagelijks leven

Ook dit jaar blik ik weer even terug op het jaar dat we met Oud & Nieuw achter ons laten, natuurlijk door middel van wat foto’s! Per maand heb ik een paar van de leukste en mooiste foto’s uitgezocht om met jullie te delen. Ik zeg het elk jaar, maar wauw: wat lijkt de tijd te vliegen. Natuurlijk vooral omdat je daar zo aan het eind van een jaar meer bij stilstaat dan normaal. Ik wel tenminste! Als ik zo mijn jaarlijkse terugblikposts van vorige jaren bekijk, lijkt ook dat nog maar kortgeleden. Kijk je mee naar wat highlights van mijn 2015?

Het jaar begon gelijk goed op hardloopgebied! Ik zat er superlekker in, zo’n fijn gevoel is dat. Het sneeuwde en hagelde, dat was natuurlijk prachtig om te fotograferen. Zo’n bloembol midden in de sneeuw te zien, perfect fotomoment. In januari moest ik mijn vriend weer missen, hij vertrok voor 8 weken naar Maleisië.

feb

Maar! In februari vertrok ook ik richting Kuala Lumpur, waar ik 2,5 week doorbracht, heerlijk! Het was warm, mooi en bijzonder. In het weekend van Valentijnsdag vlogen we naar een eilandje in de buurt, Langkawi. Volop zon, zee en strand!

mrt

Maart was een drukke maar leuke maand! Het hardloop(wedstrijd)seizoen begon voor mij weer, altijd een toffe tijd! Ik liep een rondje Kralingse Plas met mijn Just Keep Running-crewmaatjes, liep 10 km bij de CPC Loop in Den Haag én liep een PR op het circuit van Zandvoort. Maart is ook mijn verjaardagsmaand, dus ik bakte een paar taarten en kreeg gezellig bezoek. Niet geheel onbelangrijk: eind maart gingen mijn vriend en ik samenwonen!

apr

In april mocht ik met Petra een dagje mee naar Paaspop, waar we héérlijke vegetarische pita’s gyros aten. Ook het jaarlijkse uitje van mijn moeder en mij kon niet ontbreken: ook dit jaar was ik weer in de Keukenhof te vinden om heerlijk te fotograferen! De hardloopwedstrijd van de maand was de kwart marathon in Rotterdam. En: in april was ik één jaar samen met mijn vriend!

mei

Mei was de allerbeste maand op het gebied van hardlopen, daar is geen twijfel over mogelijk! In mei ben ik altijd op mijn best. Ik verbeterde binnen een paar dagen mijn PR op de 5 én op de 10 km. De 5 km liep in mijn eigen stad, de 10 km in mijn geboortestad, Nijmegen! Zoals je kan zien bakte ik ook allerlei lekkere dingen, waaronder deze geitenkaashapjes en een superlekkere pizza (zonder gist).

jun

Zomer! Ik spotte grasparkieten in de buurt, maakte een heel goed geslaagde vega burger en mijn favoriete couscoussalade kwam heel vaak langs op het menu. S. en ik bezochten een heel gezellig bierfestival, waar we verschillende (Nederlandse) bieren konden proeven. Leuk (en lekker)! Ook liep ik de Ladies Run in Rotterdam!

jul

Weer een lekkere zomermaand. Het begon met een gezellige meeting met de meiden van Just Keep Running en een paar dagen later mijn eerste beach run ooit! Heel tof. Ik maakte veel foto’s van m’n familie, van ganzen en van nog veel meer ;-) Ik begon ook mijn trainingen voor mijn eerste halve marathon. Maar zoals je misschien weet heb ik die niet gelopen, maar heb wél genoten van de trainingen.

aug

Augustus begon vol goede hoop, maar helaas kreeg ik op een gegeven moment weer last van mijn schenen. Dus even rustiger aan, helaas! Samen met mijn familie bezocht ik Blijdorp, waar ik uitgebreid foto’s maakte. Vanaf begin augustus moest ik op zoek naar nieuw werk, want mijn contract werd niet verlengd.

sept

In september was de verkiezing van Hardloopblog van het Jaar, waar Just Keep Running voor genomineerd was. We wonnen helaas niet, maar de nominatie alleen al was heel erg tof. De avond was ook heel leuk! Mijn vriend en ik deden een citytripje naar Brugge, zo’n leuke stad is dat.

okt

En toen was de herfst alweer begonnen! Via Runner’s World testte ik in september en een deel van oktober een Garmin-horloge. Staat nu op mijn wishlist ;-) Verder fotografeerde ik niet alleen mezelf, maar ook de maan en het prachtige zonlicht van Golden Hour.

nov

In november was ik nog steeds werkeloos en op zoek naar werk. Het hagelde en de volgende dag lagen de hagelstenen er nog steeds. Daar ging ik op af met mijn camera! Ik ging ein-de-lijk naar de kapper, begon met mijn theekransjes hier op Alyssaa.nl én vond een perfecte nieuwe tas.

dec

In december begonnen S. en ik met het kijken van alle Star Wars-films. Voor mij de eerste keer! We keken vanaf de prequel-trilogie. Ik vind de films stiekem eigenlijk wel erg tof! Inmiddels zijn we begonnen met de originele trilogie, nog twee films te gaan. In januari gaan we naar de nieuwste film! In december kocht ik hele toffe nieuwe hardloopschoenen, maakte ik heerlijke risotto en maakte ik weer eens foto’s van nagellak. Binnenkort op mijn blog ;-) En: eind december vond ik eindelijk nieuw werk, yay!

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar! Tot in 2016!

xoxo2

TAGS: ,

«
»

8 reacties op “Dit was 2015”

 1. Laura schreef:

  Ah, leuk overzicht Alyssa, met mooie foto’s. Op een 2016 waarin je in ieder geval geen blessure krijgt aan je schenen! En die pizza moet ik een keer maken, ziet er heerlijk uit!

 2. Annouska schreef:

  Er zijn zoveel mooie foto’s om te reageren. Ik hoop dat je volgend jaar weer heel veel hardloopmeters kan maken trouwens, zag wel op twitter dat jij je goal gehaald had :D. Kuala Lumpur lijkt trouwens veel minder lang geleden dan het is, de tijd vliegt echt.

 3. Rianne schreef:

  Wat een fijn overzicht! Een heel mooi jaar, zo te lezen :-) En wat fijn dat je nieuw werk hebt gevonden!!

 4. Bente schreef:

  Wat een leuk overzicht! En wat een fijn nieuws, van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  En natuurlijk: een heel gelukkig nieuw jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.