Bijkletsen
24 aug 2015 / Dagelijks leven

Zo, voor mijn gevoel ben ik “terug van weggeweest”, maar ik was eigenlijk helemaal niet weg. Alleen wat minder aanwezig op mijn blog! Zo gaan die dingen, af en toe komt er wat minder uit mijn vingers. Daar is het ook zomer(vakantie) voor, een beetje rustig aan doen :-). Maar ondertussen gaat het leven natuurlijk ook gewoon door, en is het hoog tijd om even bij te kletsen! “Hoe gaat het?” Gaat goed, hoor! En dat “goed, hoor”, dat zal ik eens verder uitleggen!

#roadto21K? Er staat een halve marathon op mijn planning; ik schreef over mijn eerste 4 trainingsweken al een verslag (hier & hier). Volgens mij zijn week 5 en 6 inmiddels ook al voorbij, maar ik ben de tel een beetje kwijt. Ik ben helaas getroffen door blessureleed. Nooo! Helaas toch echt waar. Ik noemde het al even in mijn laatste halvemarathonupdate; ik heb last van scheenpijn. Het gaat inmiddels al een héél stuk beter, maar qua trainingen loop ik dus erg achter. Mijn langste afstand tot nu toe is 12,75 km en het is de bedoeling dat ik over 7 weken helemaal ready to go aan de start van de halve sta. Zie ik dat nu nog wel gebeuren? Heel eerlijk: nee. Maar dat zegt niks; langzaamaan pak ik het trainen weer op en ik ga gewoon mijn stinkende best doen het wél te halen. Want dat wil ik. Punt. Even zonder werk Sinds begin augustus heb ik geen werk meer. Mijn contract werd niet verlengd; niks aan te doen. Wat nu? Nieuw werk zoeken natuurlijk, maar ook even lekker vakantie vieren. Ik had namelijk nog geen vakantie gehad/gepland deze zomer, dus dan geniet ik gewoon even van de vrije dagen die ik nu heb! Wat me verder wel bezighoudt (logisch) is De Grote Vraag: wat wil ik precies? Ik schrijf heel graag, ben het liefst creatief bezig en ik hou héél erg van redigeren/eindredactie. Die richting dus. (Ik heb ook niet voor niets MIC gedaan natuurlijk!) Mocht je iets weten… ;-) Nieuwe verslaving Snapchat. Zegt genoeg of niet? Ik snapte het eerst niet zo goed, maar nu ik eindelijk de tijd heb genomen om het écht proberen te snappen, ben ik helemaal om. Het is leuk! Het is een manier om een kijkje te kunnen nemen in het dagelijkse leven van anderen, maar dan écht als snapshots; momentopnames. Geen filters (oké, een stuk of 3), geen speciaal mooi gemaakte bordjes havermout, maar gewoon wat er op dat moment gebeurt. Begrijp me niet verkeerd: ik hou nog steeds van speciaal mooi gemaakte bordjes havermout (etc.). Maar ik snap er tegenwoordig ook op los. (username: alyssavn) (tip: vind bloggers op Snapchat met dit handige lijstje!)

En verder…

ben ik laatst weer opnieuw begonnen met Suits, inmiddels alweer aanbeland bij seizoen 3… (love Harvey!) • kijken S. en ik de serie Luther; een spannende detective/politieserie, soms (vaak, shhh) iets té spannend voor mij • vind ik het heerlijk in mijn eentje een dance party te houden • is dit een heerlijk nummer om naar te luisteren • kun je nog t/m 31 augustus stemmen op Just Keep Running als hardloopblog van het jaar!

En deze post heet natuurlijk niet voor niks Bijkletsen; hoe gaat het met jou? Heb je een fijne zomer (gehad)?

xoxo2

«
»

11 reacties op “Bijkletsen”

 1. Danielle schreef:

  Thanks voor de mention! :)

 2. Bente schreef:

  Gelukkig ben je alweer herstellende van je schenen! En gewoon nog heel hard je best doen en wie weet loop je in oktober tóch nog de halve marathon!

  Met mij gaat het helemaal prima :) Al ben ik wel een beetje toe aan vakantie (waar ik nog een tijdje op moet wachten, in oktober ga ik pas, maar wel meteen mijn droom reis: met de auto door Californië heen rijden! Kan niet wachten!)

 3. Tessa schreef:

  Suits is zo’n leuke serie! Als ik binnenkort tijd heb wil ik ook weer opnieuw gaan kijken. Ben echt benieuwd naar nieuw seizoen :).

 4. Ise schreef:

  Leuk zo’n blogje! Geniet van je vrije dagen en succes met het zoeken naar een nieuwe baan :)

 5. Bo stuffbybo schreef:

  Leuk om te lezen! Jammer dat je contract niet is verlengd, hopelijk vind je snel een andere leuke baan! Ik ben vandaag begonnen aan mijn eerste stagedag, voor een heel schooljaar! Super spannend, daarna wil ik misschien ook MIC gaan doen, op het Hbo. Maar ik vind het zo moeilijk kiezen! Ik heb je trouwens toegevoegd op snapcaht :) Liefs Bo
  stuffbybo.blogspot.nl

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel! Spannend, en best een lange stage ook! Het is inderdaad moeilijk kiezen, pfoe… ik heb MIC erg leuk gevonden in ieder geval! Ik heb jou ook toegevoegd ;-)

 6. Stephanie schreef:

  Scheenpijn klinkt niet heel fijn! Beterschap! Ik ga je toevoegen op Snapchat, snap het nu ook eindelijk en het is inderdaad heel erg leuk :)

 7. annouska schreef:

  Oh wat vervelend dat je contract niet verlengt werd. Ik hoop dat je nu even goed kan genieten en dan de baan tegen komt waar je op hoopt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.