Dagelijks leven: dit gebeurde er deze week
30 aug 2015 / Dagelijks leven

↑ Deze leukerd zit hier vaak in de buurt

 • Dit gebeurt me veel vaker dan ik wil toegeven: een stukje van mijn linker duimnagel afsnijden als ik ga koken. Hoe dan?! Blijkbaar hou ik mijn duim altijd zo dat de nagel in de weg zit bij het snijden van een ui. Of courgette. Of verse kruiden. Zo moet er elke keer een stukje af geknipt; ik hou geen duimnagel meer over… kan ik er ook niet meer in snijden, dus da’s een mooie bijkomstigheid ;-)

 • Ik realiseerde me toen ik donderdag de deur uit wilde gaan dat ik al bijna een week geen gewone broek/jeans meer aan had gehad. Nu heb ik mezelf niet een week lang binnen opgesloten en zat niet aan mijn bed gekluisterd, maar ik had niks op mijn planning dus liep ik vooral in comfy kleding rond (aka mijn favoriete chillbroek). Of ik droeg gewoon de hele dag een pyjama. Want als het kan, waarom niet, right? 
 • Denken dat ik wel makkelijk een printer met wifi-verbinding kan installeren op mijn laptop. Niet dus. S. kreeg de printer voor zijn verjaardag en we hebben ‘m meteen geïnstalleerd. Vanaf zijn (Apple-)laptop printen? Geen probleem. Vanaf onze telefoons (iPhone en Samsung) printen? Easy peasy! Maar vanaf mijn Windows-laptop, ho maar. Ik geef de schuld aan Windows 10. Een hoop gevloek en frustratie verder is het wél gelukt, maar vraag me niet hoe… (superhandig trouwens hoor, dat we nu draadloos kunnen printen!!)
 • Ik heb de hele week rondgelopen met spierpijn. Benen, billen, armen, buik… maar oh wat voelde dat eigenlijk lekker. Waar die spierpijn van kwam? Maandag deed ik 15 minuten bilspieroefeningen en woensdag trainde ik 15 minuten mijn armen. That’s it. En dan zo veel spierpijn? Tja, ik ben nou eenmaal niks (meer) gewend…
 • Lunchen met drie roombotercroissantjes. Want dat mag soms gewoon. En een bakje aardbeien erbij, dat dan weer wel. #treatyoself

Nog leuke, interessante, of opvallende dingen gebeurd in jouw week?

xoxo2

«
»

10 reacties op “Dagelijks leven: dit gebeurde er deze week”

 1. Bente schreef:

  Nog een geluk dat je nagel op je duim zit, want telkens een stukje van je duim afsnijden lijkt me helemaal niks ;)

 2. Linda schreef:

  Ohhh ik heb dat ook zo vaak, dat er opeens een stukje nagel weg is en dan zijn je handen meteen verpest want niet gelijk.. Frustrerend! Een printer via wifi is inderdaad wel echt ideaaal, ik hoef sinds een tijdje ook niet meer eerst bestanden door te sturen naar een windows pc vanaf mijn macbook (want niet de juiste kabels om op de printer aan te sluiten natuurlijk). En nu wil ik echt een croissantje, ik had er vanochtend al zin in en nu nog meer ;-)

  • Alyssa schreef:

   Ooh inderdaad, al laat ik tegenwoordig nagels van ongelijke lengte maar gewoon zoals ze zijn, anders worden ze bij mij nooit meer langer hihi! Dat scheelt een hoop moeite dan, zo’n printer! En heb je nog een croissantje gegeten? ;-)

 3. Bah telkens een stukje van je nagel weg is zo’n rotgevoel.. Volledig het tegenovergestelde van die chillbroek, die is dan weer heerlijk comfortabel :)

 4. Laura schreef:

  Draadloos printen is echt ideaal inderdaad! Vanaf je telefoon lijkt me ook super fijn :) En die vogel is echt heel tof!

  • Alyssa schreef:

   Is inderdaad fijn, het voelde zelfs een beetje ‘futuristisch’ (iets in die richting hihi) om vanaf m’n telefoon te printen, haha!

 5. Ise schreef:

  Leuk zo’n lijstje! Ik was dit weekend aan het stoeien om een virusscanner te instaleren, grrrr.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.