Today’s (late) breakfast
gepost op 12/08/2012 in In de keuken

Vandaag ontbeet ik pas rond half twaalf. Ik wil eigenlijk nooit (te) lang uitslapen – daar word ik vaak alleen maar meer moe van -, maar vandaag was ik toch pas om kwart voor elf mijn bed uit. Anyway, toen was het natuurlijk tijd voor het ontbijt ;) Ik maakte een ‘pannenkoek’ van 2 eieren, havermout, een beetje vanille, kaneel en wat bakpoeder. Daarop deed ik wat appelschijfjes. Lekker en gezond!

En een glaasje versgeperste sinaasappelsap en een kop groene thee erbij!

Hoe maak je die pannenkoek nou? Ikzelf maak hierbij gebruik van een Magic Bullet-blender, waarmee ik eerst wat havermout (ik zou niet weten hoeveel precies, ik heb het op gevoel gedaan!) fijn ‘maal’. Daarna voegde ik twee eieren toe, een halve theelepel bakpoeder, een beetje vanille-extract en wat kaneel. Dit moet je dan weer blenden en daarna in een koekenpan gooien (waar je wat zonnebloemolie in verwarmd), appelschijfjes erop en bakken maar! Je hoeft natuurlijk niet perse zo’n Magic Bullet te hebben, je kan de havermout ook fijnhakken of even in de blender gooien. En het mengen van alle ingrediënten kan ook met een garde :)

Het idee voor dit recept kwam ik tegen op Instagram (bij dit account), een hele goede inspiratiebron voor gezonde recepten enzovoort! Dit was in ieder geval een lekker ontbijt :)

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy