A few Instagram snapshots part 4
21 aug 2012 / Dagelijks leven
Het is weer tijd voor een Instagram-update! ;) De afgelopen tijd ben ik vooral bezig geweest met voorbereidingen voor Curaçao (papieren en handtekeningen regelen met school, geboorteakte ophalen, formulieren invullen en opsturen, etc…) en heb ik veel gewerkt. Maar behalve dat heb ik ook nog wel andere (leuke) dingen gedaan! ;) Hierbij mijn visual diary van de afgelopen 3 weken.
 1. Mijn favoriete ontbijt: Brinta met sojamelk, een beetje havermout, lijnzaad en – als ik die in huis heb – blauwe bessen. In dit ontbijtje zit trouwens ook wat quinoa-crunchy. Die is van Whole Earth en heb ik gevonden tussen de natuurproducten bij C1000!
 2. Een ontbijt-experimentje ;) Appel met kaneel, (stand)yoghurt en een beetje cashewpasta erbij. Lekker!
 1. Ik ben tegenwoordig serieus aan het sporten geslagen! ;) Ik weet nog dat ik in een ver verleden een sportoutfit kocht als motivatie, maar er uiteindelijk weinig mee heb gedaan. Maar nu maak ik toch éindelijk gebruik van deze sportkleding, haha! Ik gebruik de Nike Training-app, die is echt ideaal! Voor een X aantal minuten sporten krijg je een ‘badge’ als reward, heel leuk als motivatie ;) Inmiddels zit ik al op de 560 minuten!
 2. Ready for a workout :)
 1. Een avondje op het terras zitten; heel verstandig koos ik voor een kopje thee.
 2. Late night snackin’, roggebrood met cashewpasta en een (suikervrij, dat dan weer wel) koekje met rozijnenvulling.
 1. Lunchen bij Café Luna tijdens een dagje shoppen/dingen regelen voor stage met een vriendin :)
 2. Outfit van de dag. Shirtje van de Primark, jeans van New Yorker, armband van Primark en iPhonehoesje uit een souvenirwinkeltje in Londen ;)
 1. Ontbijtinspiratie! ;) Brinta met sojamelk, quinoa-crunchy, lijnzaad en blauwe bessen.
 2. Deze keer Brinta met sojamelk, havermout, lijnzaad en heerlijke framboosjes!
 1. Mijn moeder en ik kochten allebei iets nieuws: een Magic Bullet! Het is een soort blender (met allerlei verschillende opzetstukken), waar je na het blenden ook gelijk uit kunt drinken. Superhandig en fijn! Ik maakte een smoothie van sinaasappelsap, blauwe bessen, een halve banaan, wat lijnzaad en een klodder cashewpasta.
 2. Elke keer als ik dit lakje tegenkwam moest ik er even naar staren, diep zuchten en me inhouden om ‘m niet te kopen. Toen ik ‘m de zoveelste keer in mijn handen had, besloot ik hem deze keer mee te nemen naar de kassa. I love it! Het is ‘Bikini so teeny‘ van Essie.
 1. Outfit van de dag, met mijn nieuwe neonroze skinny en geweldige Zara-tas waar ik verliefd op ben!
 2. Ontbijtje met een eiwit-havermoutpannenkoek met blauwe bessen en een beetje honing. Mmm!
 1. Luchtballon en zonsondergang, op weg naar een avondje uit met vriendinnen.
 2. Ondergaande zon is mooi!
 1. Dit vind ik oh zo lekker! Tortilla wraps met (milde) salsasaus, gehakt en groenten.
 2. Shopoutfit: tas van Zara, shirtje van New Yorker, jeans ook van New Yorker, iPhonehoesje van Kruidvat, ring van Bijou Brigitte.
 1. Ik kocht een e-reader! Het is de Kobo Touch. Wat een leuke is het, hè? Ik ben er helemaal blij mee! Ik was eigenlijk nooit zo van de e-readers – een echt, papieren boek vind ik nog steeds veel leuker en fijner -, maar om mee te nemen naar Curaçao is een e-reader natuurlijk ideaal!
 2. Lekker lezen in de trein onderweg naar Nijmegen (is nogal een reis vanaf hier, 2,5 uur!), waar ik mijn geboorteakte moest ophalen. Ik las The Hunger Games, wat een superboek!
 1. Superwarme en zonnige dag vraagt om een bijpassend outfit!
 2. Een uitzondering in mijn “dieet” (of eigenlijk kan ik het beter leefstijl of eetpatroon noemen) is Starbucks ;) Dit is een Mint Lime Coconut Frappucino, lekker fris! En mijn naam is toch bijna goed gespeld… ;)
 1. Dagje naar het strand, heerlijk! Al ben ik alleen niet zo’n fan van dat zand dat overal maar terecht komt, haha. Maar goed, dat neem ik dan maar voor lief ;)
 2. Outfit voor een avondje bios met mijn zusje. We zijn naar Step Up 4 3D geweest, gave film is dat!
Zo’n raar idee nog om te beseffen dat mijn volgende Instagram-foto’s geblogd zullen worden vanaf Curaçao!

xoxo2

«
»

26 reacties op “A few Instagram snapshots part 4”

 1. Jolien schreef:

  Mooie en leuke foto’s! Altijd leuk om te zien…

 2. Jesdiny schreef:

  Wat een geweldige tas van Zara!! Heel mooi! Enne, bedankt voor alle ontbijtinspiratie. Veel succes met de laatste voorbereidingen voor curacao. Wanneer vertrek je? Ik ga zaterdag voor 9 weken naar New York. Heel spannend allemaal!

 3. Manon schreef:

  Je ontbijtjes zien er heerlijk uit, krijg er honger van!

 4. Kinga schreef:

  Oeh, dat appel-kaneel ontbijtje ziet er heerlijk uit! En die foto van die luchtballon en in die autospiegel, wauw!

 5. Daniëlle schreef:

  Wat een heerlijke ontbijt inspiratie! :) Ben wel heel benieuwd waar je die cashewpasta vandaag hebt, dat klinkt heerlijk.

 6. Harmke schreef:

  Al dat eten. Krijg er trek van. :)

 7. Anneke schreef:

  Ik zou het echt niet volhouden om zo gezond te eten, maar het ziet er wel heel lekker uit.
  Ik vind je outfit voor het warme weer erg lief.

 8. Joyce schreef:

  Leuke foto’s. Werkt de magic bullet goed? Ik twijfel of ik hem ook zal gaan kopen. Waar hebben jij en je moeder hem gekocht? Via tv?

  Succes nog met de laatste voorbereidingen voor Curacao.

 9. Ilse schreef:

  Ahh, jouw ontbijtjes! Heerlijk!

 10. Anke schreef:

  Jouw ontbijtjes zien er best lekker uit, maar toch ben ik bang dat ik ze zelf niet wegkrijg ;) En goede reis naar Curacao alvast, veel succes en plezier daar!!

 11. Ise schreef:

  Ik ben héél erg benieuwd naar die volgende instagram foto’s! Fijne reis alvast!

 12. Esmay schreef:

  Ik krijg honger van al je eten. Btw: door jou probeer ik ook veel gezonder te doen etc. :D Love it :D

 13. Claudia schreef:

  Wat heb je leuke sport outfits! Waar komt dat korte broekje vandaan als ik vragen mag?
  En die Magic Bullet zag ik geloof ik een keer op zo’n teleshop commercial! Kan dat? ;p Ik liep nog te grappen erover, maar blijkbaar werktie wel goed? xD

 14. Myrthe schreef:

  haha aaaahw wat doe je me aan met al dat eten!

 15. Shanti schreef:

  Leuke foto’s! Die cashewpasta ziet er lekker uit :D

 16. Angelina schreef:

  Zo spannend allemaal, ben benieuwd hoe het allemaal gaat in Londen! En leuk overzichtje weer :)

 17. Eline schreef:

  super leuke foto’s allemaal!

 18. Debbie schreef:

  Gaaf die ring op je laatste foto… waar heb je die vandaan dan?

 19. Anouk schreef:

  Die foto van de spiegel van de auto met de zon erin is enorm mooi. Ik weet nog hoe trots ik was in Engeland toen ik zo’n foto (maar dan met mezelf erop) wist te maken, haha.

 20. laila schreef:

  Super mooie tas!
  ik ben trouwens laila en ik schrijf een blogje over mijn werk in een kleding boutiqueje, ik ben pas begonnen (5 dagen :) ), en kan dus nog veel tips, en kritische blikken gebruiken.
  zouden je misschien een kijkje willen nemen?
  ben benieuwd naar wat je ervan vinden.
  als je het leuk vind, kun je me volgen (word ik blij van :) ), maar als je het stom vind, dan lijkt me dat niet zo’n goed idee :)
  ik hoop dat je me kunt helpen!
  en ik hoor graag van je,

  au revoir!

  laila
  http://attheboutique.blogspot.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.