Mijn (huidige) favoriete schoenen, koekjes & chocola
19 jul 2015 / Favorieten
faves

Uhm ja, de laatste keer dat ik wat favorieten op een rijtje zette op mijn blog is alweer 1,5 jaar geleden. Maakt helemaal niet uit natuurlijk, maar voor mijn gevoel was het niet ZO lang geleden! Ach, niks staat vast hier, ik schrijf waar ik zin in heb :-) En dit keer wil ik graag wat van mijn recente favorieten met jullie delen! Echt, probeer deze koekjes!!

Billy’s Farm-koekjes

faves1

Als je net als ik niet een enorme zoetekauw bent, maar wel soms trek hebt in iets zoets, dan moet je deze koekjes eens proberen! Ik vind ze echt zó lekker. Ze zijn helemaal niet zoet, maar wel zoet genoeg. En ook nog een best gezond ook! (Dit zit erin: tarwemeel, rozijnen, palmolie, mais- en gerstmoutstroop, dadelstroop, appeldiksap, rijsmiddel en zout) Je vindt ze bij natuurwinkels, ze zijn van het merk Billy’s Farm. 

Zooms & Boosts

faves3

Hoe kan ik nou een post met favorieten schrijven zonder hardloopschoenen in het rijtje?! Ik hou nog steeds zoveel van mijn Zoom Structures! Ik vind ook de adidas Ultra Boost-schoenen heel fijn, al draag ik ze vooral als gewone schoenen. Ze lopen hemels! Ik testte ze voor Just Keep Running, het zijn neutrale schoenen, maar ik kan er goed kortere afstanden op hardlopen. En kijk, zijn beide paren niet prachtig? ;-)

Mijn telefoon is een uiltje

030

Ik HOU van schattige spulletjes, en dan vooral telefoonhoesjes! (wie weet deze nog?) Deze zag ik hangen toen ik in de rij stond bij de Primark, ik wist niet hoe snel ik ‘m in mijn mandje erbij moest gooien. ;-)

Zuivelvrije chocola

faves2

Ik eet al heel lang zo min mogelijk melkproducten, maar sinds kort nog wat ‘strenger’, omdat ik heel erg de effecten ervan op mijn lichaam merkte. Daarom is het zo super dat er ook melkchocola bestaat gemaakt met rijstmelk. Het is ook hartstikke lekker! Als je normale chocola gewend bent, is de smaak misschien wel wennen. Maar ja, het kan natuurlijk niet hetzelfde zijn. Ik ben fan! Helaas wel een beetje prijzig (2,25 per reep), dus het is echt een treat! (te vinden bij natuurwinkels) Dit zijn de ingrediënten, en dit die van de witte reep.

Hoge hakken

028

 KIJK HOE MOOI! En hoe hooog haha, want ik kan helaas nog niet lopen op deze prachtige schoenen! Ik kocht ze om te dragen bij wat meer fancy gelegenheden. Ik moet alleen nog flink oefenen voor ik er op kan lopen. Het is niet zo charmant natuurlijk als ik er op loop te strompelen ;-) Iemand tips?!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven