5 recent favorites #2
10 jan 2014 / Favorieten, Sponsored

2-homedecor
De superschattige pinguïn die ik vorige maand kocht! Spreek voor zich, niet waar? Hij blijft lekker de hele winter lang (en waarschijnlijk daarna ook nog, haha) als decoratie staan! Ik moet altijd even glimlachen als ik ‘m zie staan :)

2-talkshow
Oh, wat kan ik heerlijk lachen om de shows van Graham Norton! Elke aflevering heeft hij twee tot vier gasten; acteurs en/of actrices en vaak ook een comedian. Het is niet een formele talkshow met ‘standaard’ interviews, het bestaat vooral uit leuke gesprekken en wordt flink wat gelachen. Heerlijk om te kijken, vind ik! Ik kijk de afleveringen trouwens altijd via dit Youtube-channel!

2-fun
Ik doe het niet vaak, maar ik heb zo mijn periodes dat ik spelletjes speel op mijn computer. Op mijn laptop kan ik geen Sims spelen, iets wat ik erg jammer vind. Ik hou van dat soort spelletjes! Of zoiets als het runnen van een restaurant, ook altijd leuk. Toen ik hoorde over Speeleiland , ben ik gelijk gaan zoeken naar zulke spelletjes, haha. Ik heb even wat spelletjes uitgetest en tot nu toe vind ik Pannenkoekenhuis, Pizzeria en Burger Shop leuk om te doen! Het is wel duidelijk van wat voor spelletjes ik hou, volgens mij ;)

2-music
Oké, dit is geen tijdelijke favoriet, maar een all-time favorite. Ik keek een tijdje terug Rock of Ages, een film over rockmuziek in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Vind ik geweldige muziek, dus vond het ook een leuke film om te zien! Mijn favorieten (die in de film zaten): Paradise City van Guns N’ Roses, We Built This City van Starship (check die videoclip, haha!) en Pour Some Sugar on Me van Def Leppard.

2-winterthing
Ik heb eindelijk al mijn geurkaarsen weer tevoorschijn gehaald! Ik vergeet soms dat ik een hele grote verzameling heb, haha. Weggestopt in een kastje, omdat mijn huis anders véél te vol zou staan ;) Maar nu het wintertijd is, vind ik het extra gezellig om ’s avonds kaarsjes te branden!

xoxo2

TAGS: ,

«
»

14 reacties op “5 recent favorites #2”

 1. Dionne schreef:

  Leuk lijstje om te lezen!

 2. Sas schreef:

  Graham Norton is inderdaad erg leuk om te kijken!

 3. Nuria schreef:

  Heerlijk he, om lekker veel kaarsjes aan te steken!!

 4. Kimberly schreef:

  Dat pannenkoekenhuis heb ik ook wel eens gespeeld, echt een grappig spel haha!

 5. Marissa schreef:

  Heel erg leuk lijstje! En ik vraag me af waar je die sleutelhanger vandaan hebt! Die is zó cute!

 6. Miranda schreef:

  Wat leuk om te zien. Ik vind spelletjes soms ook wel leuk om te doen, ik heb daar heel erg veel tijd aan besteed.

 7. Indira schreef:

  Oh nee, begin niet over de Sims, straks ben ik daar weer hele middagen aan kwijt… :’)

 8. Masha schreef:

  Hahaha Graham Norton vind ik echt heerlijk om naar te kijken! Zijn gasten zijn altijd zo grappig en ik moet altijd lekker lachen bij z’n show!

 9. Annebelle schreef:

  I love the Graham Norton Show!!

 10. Nieke schreef:

  Haha terwijl ik dit artikel lees staat de Graham Nortan show aan, haha leuk! Hele fijne favorieten ook, heb Rock of Ages ook gezien, vopnd de film niet zo maar muziek is leuk! En kaarsen, zo fijn. :)

 11. Anke schreef:

  Graham Norton is inderdaad super leuk! En die spelletjes, guilty pleasure, haha!

 12. Sherr schreef:

  Oh ik vind kaarsen branden echt heerlijk het liefst elke dag en de hele dag :D ahah alleen jammer dat ze dan zo snel opgaan

 13. Jessy schreef:

  Norton is echt een hilarisch tv figuur. :)
  Ik ben zelf niet zo van de kaarsen, maar misschien komt dat nog :)

 14. […] ja, de laatste keer dat ik wat favorieten op een rijtje zette op mijn blog is alweer 1,5 jaar geleden. Maakt helemaal niet uit natuurlijk, maar voor mijn gevoel was het niet ZO lang geleden! […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.