Mijn (huidige) favoriete schoenen, koekjes & chocola
19 jul 2015 / Favorieten

Uhm ja, de laatste keer dat ik wat favorieten op een rijtje zette op mijn blog is alweer 1,5 jaar geleden. Maakt helemaal niet uit natuurlijk, maar voor mijn gevoel was het niet ZO lang geleden! Ach, niks staat vast hier, ik schrijf waar ik zin in heb :-) En dit keer wil ik graag wat van mijn recente favorieten met jullie delen! Echt, probeer deze koekjes!!

Billy’s Farm-koekjes

faves1

Als je net als ik niet een enorme zoetekauw bent, maar wel soms trek hebt in iets zoets, dan moet je deze koekjes eens proberen! Ik vind ze echt zó lekker. Ze zijn helemaal niet zoet, maar wel zoet genoeg. En ook nog een best gezond ook! (Dit zit erin: tarwemeel, rozijnen, palmolie, mais- en gerstmoutstroop, dadelstroop, appeldiksap, rijsmiddel en zout) Je vindt ze bij natuurwinkels, ze zijn van het merk Billy’s Farm. 

Zooms & Boosts

faves3

Hoe kan ik nou een post met favorieten schrijven zonder hardloopschoenen in het rijtje?! Ik hou nog steeds zoveel van mijn Zoom Structures! Ik vind ook de adidas Ultra Boost-schoenen heel fijn, al draag ik ze vooral als gewone schoenen. Ze lopen hemels! Ik testte ze voor Just Keep Running, het zijn neutrale schoenen, maar ik kan er goed kortere afstanden op hardlopen. En kijk, zijn beide paren niet prachtig? ;-)

Mijn telefoon is een uiltje

030

Ik HOU van schattige spulletjes, en dan vooral telefoonhoesjes! (wie weet deze nog?) Deze zag ik hangen toen ik in de rij stond bij de Primark, ik wist niet hoe snel ik ‘m in mijn mandje erbij moest gooien. ;-)

Zuivelvrije chocola

faves2

Ik eet al heel lang zo min mogelijk melkproducten, maar sinds kort nog wat ‘strenger’, omdat ik heel erg de effecten ervan op mijn lichaam merkte. Daarom is het zo super dat er ook melkchocola bestaat gemaakt met rijstmelk. Het is ook hartstikke lekker! Als je normale chocola gewend bent, is de smaak misschien wel wennen. Maar ja, het kan natuurlijk niet hetzelfde zijn. Ik ben fan! Helaas wel een beetje prijzig (2,25 per reep), dus het is echt een treat! (te vinden bij natuurwinkels) Dit zijn de ingrediënten, en dit die van de witte reep.

Hoge hakken

028

 KIJK HOE MOOI! En hoe hooog haha, want ik kan helaas nog niet lopen op deze prachtige schoenen! Ik kocht ze om te dragen bij wat meer fancy gelegenheden. Ik moet alleen nog flink oefenen voor ik er op kan lopen. Het is niet zo charmant natuurlijk als ik er op loop te strompelen ;-) Iemand tips?!

xoxo2

«
»

10 reacties op “Mijn (huidige) favoriete schoenen, koekjes & chocola”

 1. Rahma schreef:

  Dat hoesje is zo leuk! En wat een prachtige hakken!

 2. Kim schreef:

  Ahhh, je telefoonhoesje!!! :D
  Ik heb (echt toevallig in dit geval, haha) afgelopen week een artikel geschreven over mijn liefde voor uiltjes en alles wat ik heb waar uiltjes op staat. Achteraf kwam ik er ook nog eens achter dat ik een paar dingen was vergeten. Uiltjes kun je nooit te veel hebben, haha.

  • Alyssa schreef:

   Haha, ik realiseerde me nadat ik een reactie op jouw blogje had achtergelaten dat ik die reactie schreef in een shirt met een uil erop. Hihi :D

 3. Shiralee schreef:

  Wow wat een gave hakken! Ik heb wel een tip tegen de pijn,mijn moeder doet dat namelijk regelmatig. Je moet namelijk je 3e en 4e tenen (vanaf je grote teen) aan elkaar vast tapen! Zelf heb ik he nog nooit geprobeerd eigenlijk maar mijn moeder is laaiend enthousiast :)

 4. Amber schreef:

  Die koekjes zijn zo lekker, ik ben ook geen snoeper op chocolade na dan, maar dat soort koekjes gaan er altijd wel in. :)

 5. Ise schreef:

  Wauw die schoenen zijn moooi! En wat betreft het oefenen, gewoon zo vaak mogelijk aandoen ;)

 6. Ellen schreef:

  Nu ben i k wel benieuwd of dat lukt met de tenen aan mekaar te tapen. Ga het ook eens testen :-)

 7. Martine schreef:

  Wat leuk om jouw favorieten op een rijtje te zien. En een prachtige foto van jou met de chocolade! :) Die koekjes ga ik zoeken en uitproberen… ;)

 8. […] Prachtige schoenen gevonden bij de River Island <3 Je zag ze al voorbij komen in mijn favorietenpost. […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.