Het is weer tijd voor foodfoto’s (enzo)!
21 jul 2015 / Dagelijks leven

001

De eerste run van mijn halvemarathonschema!Nog een leuke foto van de Beach Run in Kijkduin even geleden!

002

Deze pannenkoeken gaan er altijd wel in. Vooral met dadelstroop erbij!!Dit is Shiny, een van de poesjes van mijn zusje. Kijk hoe tof haar ogen zijn!

003

De eerste intervaltraining van mijn schema! Pfoe! Ik liep 6 x 3 minuten met steeds 1 minuut wandelen tussendoor.Een dag voor rode lippen!

004

Samen met S. op een terrasje. Het was een beetje fris helaas, maar dat deed niet af aan de gezelligheid.Daarna aten we bij Spirit, dat zit in Rotterdam. Het een lopend buffet met alleen maar vegetarische opties, het grootste deel ook vegan. We hebben superlekker gegeten!

005

Tja, soms heb ik gewoon zin in junkfood! Maar wel vegetarisch natuurlijk.Een flink powerontbijt voor mijn duurloop op zondag: mango, ananas, muesli, zaden & pitten. Daarbij kwam nog een hele berg sojayoghurt.

006

Ik liep 60 minuten in regenachtig weer. Ik hou er wel van, af en toe een klein buitje onderweg.Ganzenfeestje midden op straat! Ik kon niet anders dan even pauzeren om een foto te maken.

007

Dit maakte S. als avondeten: een heerlijke vegetarische burger (van o.a. kikkererwten en wortel) met aardappeltjes erbij. Echt heel lekker!Prachtige schoenen gevonden bij de River Island <3 Je zag ze al voorbij komen in mijn favorietenpost.

008

Tweede intervaltraining, nog zwaarder dan de eerste… ik deed 5 x 4 minuten en OH MY. De laatste twee versnellingen lukte me niet meer zo goed, ik ben al lang blij dat ik die hardlopend heb volbracht ;-)Outfit van de dag! Shirtje van Primark en shorts van H&M.

009

Met een vriend van me lunchen bij Kek. Yum!Dit is een van mijn favoriete gerechten geworden: de kokoscurry van De Groene Meisjes. Ik doe er zelf altijd wat courgette bij.

010

#treatyoselfZondag duurloopdag! 70 minuten langzame lange duurloop in the pocket. Genieten!!

xoxo2

«
»

3 reacties op “Het is weer tijd voor foodfoto’s (enzo)!”

 1. Bente schreef:

  Wat een leuke foto’s! En wat ben je goed bezig met hardlopen (maar dat moet ook wel natuurlijk met een halve marathon in het vooruitzicht )

 2. Kim schreef:

  Ah, Shiny is zo lief!
  En alle foodfoto’s zien er ook weer heerlijk uit!

 3. lonneke schreef:

  Wat een heerlijke foto’s weer allemaal!
  Ik vind je hakken van River Island PRACHTIG.
  Liefs Lonneke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.