Seoul: het Changdeokgung-paleis + Secret Garden
17 jul 2015 / Reizen, Zuid-Korea

Het is alweer een tijdje terug, dat ik in Zuid-Korea was! Waarom lijkt de tijd toch zo snel te gaan? Het lijkt eerder een maand geleden dan al meer dan 8! Het was een mooie reis en ik denk er nog vaak aan terug. Ik kijk ook met plezier naar de foto’s die ik daar maakte. Eén van de plekken die ik daar bezocht was het Changdeokgung-paleis met de daarbij horende Secret Garden. Een prachtige en grote tuin, waar heel veel moois te zien was. Ik was er precies op het juiste moment, want de bomen hadden hun mooi rood gekleurde herfstbladeren er nog aan zitten!

In deze post vooral foto’s van het paleis, en een beetje van de tuin. Ik heb er zó veel gemaakt dat het anders een veel te lange post wordt ;-) Kunnen jullie binnenkort nog een keer plaatjes uit Seoul kijken! Sowieso nog een paar keer, want ik heb nog genoeg over en foto’s van Seoul te delen!

012
009
046
002
004
010
014
016
015
017
049
019
020
027
028

xoxo2

«
»

2 reacties op “Seoul: het Changdeokgung-paleis + Secret Garden”

  1. Wendy schreef:

    Wauw, wat een prachtige kleuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.