Time for a brand new year!
30 dec 2010 / Lifestyle

In 2011…

…ga ik beter op mijn gezondheid letten. Als in: een normaal “slaapritme” ontwikkelen. Nu kan ik niet slapen voor één uur ’s nachts en slaap ik als het even kan tot ’s middags uit. Niet goed. Ik wil eigenlijk als soort van “standaard” rond 10/11 uur in bed liggen en tussen 8 en 9 wakker worden en dan ook gelijk uit bed gaan. Met de nodige uitzonderingen natuurlijk… weekenden maar ook dagen dat ik vroeg naar school/werk moet. Bottom line: meer slapen. Oh, en iets bewuster eten. (na die ene gezonde maand heb ik toch wel een beetje gefaald met gezond eten…)

…ben ik van plan altijd (ruim) op tijd te zijn. Het is een soort van slechte “gewoonte” geworden, ik ben echt altijd overal te laat. Heel vervelend natuurlijk. Oké, ik ben nooit superlaat, maar ik sta wel een beetje bekend om mijn sms’jes met “sorry, ik ben ietsje later!” Maar niet meer in 2011! …zal ik wat vaker opruimen (en schoonmaken). Zelfs ik word af en toe helemaal gek van alle troep in mijn kamer, haha. Ik denk dat ik nooit supernetjes zal worden, maar ietsje netter is al goed genoeg! En een beetje op tijd afwassen, dat moet ik ook tot een gewoonte maken… …blog en fotografeer ik nog meer dan in 2010. …wil ik een tattoeage laten zetten. Wat en waar? Dat zien jullie dan vanzelf… als ik het uiteindelijk durf, haha ;) …wil ik mijn tweede studiejaar succesvol afronden. En het liefst zonder al te veel te moeten herkansen. Helaas lukt het me niet meer (zoals vorig jaar) zónder herkansingen, maar hey, als ik het uiteindelijk maar haal met mooie cijfers, toch? Ik moet gewoon iets beter m’n best gaan doen en wat harder werken! (Of in sommige gevallen: gewoon überhaupt iets gaan doen) …ga ik me minder zorgen maken over (nutteloze) dingen, niet teveel nadenken over alles en me concentreren op het positieve in het leven in plaats het negatieve. …wil ik boven alles vooral veel genieten!  

Ik wens jullie alvast een hele toffe jaarwisseling & tot in het nieuwe jaar!

xoxo2

«
»

15 reacties op “Time for a brand new year!”

 1. Evelien schreef:

  Je laatste ‘goede voornemen’ is ook mijn belangrijkste hihi. Jij ook een fijne jaarwisseling!

 2. Saskia schreef:

  Leuk logjes en goede voornemens!

 3. Aleida schreef:

  Genieten is toch het beste wat je kan doen, heb ik ook een jaartje gedaan en dan sluit je een jaar veel lekkerder af :).

 4. Angelina schreef:

  Leuke post meid! Goede voornemens heb er zelf ook een paar voor mijzelf! :p Fijne jaarwisseling en een goed, gezond, liefdevol en nog zoveel meer toegewenst in het nieuwe jaar meid! X

 5. Dieuwke schreef:

  Goede voornemens! Leuk blog trouwens :)
  Bedankt voor je lieve felicitatie ;)

 6. amber schreef:

  Dat klinkt heel erg goed allemaal! Zet hem op! Fijn nieuwjaar toegewenst!

 7. Eline schreef:

  Mooie voornemens! Gelukkig 2011 alvast :)

 8. Chezzelia schreef:

  ai voornemens.. ik heb er ook een paar maar weinig zijn echt gebeurt haha..
  Maar genieten is no 1! Gelukkig nieuwjaar!

 9. Laura schreef:

  Ziet er goed uit. Geniet van 2011!

 10. Ilse schreef:

  Dat zijn volgens mij wel redelijke goede voornemens die te halen zijn!

 11. Kinga schreef:

  Vooral de laatste is belangrijk! Bijna al jouw voornemens zouden ook goede voor mij zijn, op de tatoeage & je studie na!

 12. Renate schreef:

  Goede doelstellingen! Zijn ook haalbaar, dus veel succes! (vooral het beter slaapritme ontwikkelen is mij ook erg bekend, heb altijd precies hetzelfde)

 13. […] van mijn “goede voornemens” voor het nieuwe jaar: beter op mijn gezondheid letten (o.a. door bewuster eten) & vaker […]

 14. […] update van mijn goede voornemens & tiny changes zal ik het niet noemen, want eerlijk is eerlijk: die heb ik al een hele tijd […]

 15. […] even m’n “traditie” van oud&nieuw-webcamfoto’s erin te […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.