Done, done & done
5 jan 2011 / Dagelijks leven

Twee van mijn “goede voornemens” voor het nieuwe jaar: beter op mijn gezondheid letten (o.a. door bewuster eten) & vaker opruimen en schoonmaken. Nou moet ik toegeven dat het beter eten tot nu toe nog niet is gelukt. Tot vandaag at ik chocorozijnen in plaats van appels, chips in plaats van yoghurt en drink ik energydrink in plaats van water of fruitsap. Maar! Vandaag begon ik mijn dag goed met yoghurt met fruit+muesli, lekker en gezond. Nieuwe goede gewoonte? Ik denk het wel!

Verder was mijn dag vandaag ongewoon productief op het gebied van opruimen en schoonmaken! Ik denk dat het komt doordat ik gisteravond zo rond 10 uur ben gaan slapen (supervroeg voor mijn doen!). Ik werd vanochtend uit mezelf wakker om 8 uur, wel nog een beetje moe dus heb ik nog verder geslapen tot half 10. Goed geslapen vannacht, dat was lang geleden. Het is nu bijna 4 uur en dit heb ik tot nu toe gedaan:

 1. De gevreesde afwas. Wát een berg was dat, haha. Voortaan doe ik het gewoon echt elke dag. Muziekje aan, dan is het zo gebeurd.
 2. Opgeruimd. Mijn vloer is weer volledig te zien, alles ligt weer op zijn plek!
 3. Schoongemaakt. Stoffen, stofzuigen, poetsen…
 4. Gereorganiseerd. Ik heb ál mijn decoraties en andere “zooi” van mijn oppervlakten (bureau, kasten…) gehaald en opnieuw – op een andere plek – neergezet. Was nog lastig, ik heb zóveel decoraties haha! Ik doe dit zo eens in de zoveel tijd. Wat een gepuzzel… maar wel heel leuk om te doen!
 5. Genaaid. Een losse knoop weer aan mijn vest genaaid. En hij zit er weer perfect op!
 6. Boodschappen gedaan. Spreekt voor zich.
 7. Bloglovin’ “geleegd”. Tussendoor ben ik ook nog heel wat blogjes afgegaan. Ideale pauze :)
Volgens mij is het lang geleden dat ik zo’n productieve dag had, haha. Ik vind dat ik wel een goede basis heb gelegd voor mijn voornemens… nu nog blijven volhouden! ;)

xoxo2

«
»

15 reacties op “Done, done & done”

 1. Angelina schreef:

  Wauw wat goed, ben onder de indruk! Je hebt gewoon al de afwas gedaan en wezen stofzuigen.. ;) Mijn voornemen ging vanmorgen alweer mis, het ontbijten, het lukt nog steeds niet zo goed haha! Prachtige foto’s meid en leuke kommetjes! :)

 2. Eva schreef:

  mooie foto! :)

 3. Chezzelia schreef:

  Jeej altijd fijn een productieve dagje! Had ik dat maar haha, als ik vrij ben geniet ik juist door niks te doen *slechte voornemen haha *

  Mooie foto’s ook!

 4. Brigitte schreef:

  Waren lekkere dingen maar gezond en ongezonde dingen vies :(

 5. Eline schreef:

  Productieve dag zeg!

 6. Evelien schreef:

  Lekker, die yoghurt met fruit en muesli!

 7. Renate schreef:

  Lekker actief dagje! Het helpt echt als je de tijd neemt voor ontbijten, dan heb je de rest van de dag minder trek. Ik had er eerst nooit tijd voor, nu ga ik er een kwartiertje eerder uit m’n bed en neem er even de tijd voor

 8. Aleida schreef:

  Ontbijten rules, maar vergeet het altijd.. ook een van mijn stiekeme voornemens.

 9. Samantha schreef:

  Succes met volhouden !

 10. Laura schreef:

  Ziet er goed uit zeg!

 11. Olga schreef:

  Was je afwas ook lekker beschimmeld dan? :P

 12. Quincy schreef:

  Super leuke foto! Mooi gemaakt.
  Ik hoop dat je al je voornemens waar zal maken. Mij lukt dat nooit haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.