Mijn plannen: een tweede update
6 okt 2010 / Lifestyle
Wat was het ook alweer? Ik zou gaan sporten? Euhhh, pilates of iets dergelijks?

En ik dacht nog wel dat het aanschaffen van een leuke sportoutfit een beetje motivatie zou zijn om écht te beginnen met pilates… Niet dus. Of nou ja, misschien een klein beetje: ik heb wel degelijk in mijn speciale pilates-outfit oefeningen gedaan. Eén keer. Ik begon met de warming-up en eindigde vijftien minuten later, uitgeput – de warming-up was nog niet eens afgelopen. Ik denk dat ik officieel tot de conclusie kan komen dat ik een hele slechte conditie heb. Stiekem ben ik een beetje teleurgesteld in mezelf. Ik bedoel, niet eens de warming-up doorkomen?! Maar ja, wat had ik anders verwacht? Het is nou niet alsof ik zo sportief ben, want wanneer was nou de laatste keer dat ik echt sportte? Euhm…… juist. Ik heb werkelijk geen idee. Hoe ga ik het nu verder aanpakken? Ik denk dat ik elke week een of meer vaste tijden inplan waarop ik ga sporten (pilates dus, want dat vind ik op zich wel leuk om te doen, en het schijnt heel goed voor je te zijn, natuurlijk), met als doel er een gewoonte van te maken & zo mijn conditie op te bouwen. Om me uiteindelijk fitter en gezonder te voelen. En als het dat toch ook niet werkt? Misschien moet ik dan overwegen om lessen te gaan nemen… of het gewoon laten bij fietsen naar school en naar mijn werk; heb ik toch nog een beetje beweging ;)

xoxo2

«
»

23 reacties op “Mijn plannen: een tweede update”

 1. Carmen schreef:

  Ik denk dat lessen nemen je meer motiveert om het te doen, dus ik zou dat doen als ik jou was :)

 2. Claudia schreef:

  Als je er eenmaal in zit gaat het steeds beter.

  P.S. Leuke sport outfit!

 3. Yoor schreef:

  Schattig broekje :)

  Lessen zijn echt de beste motivatie ja, zou het erg knap vinden als je het op eigen discipline elke week doet :D!

 4. Des schreef:

  ehh..de WII FIT, is dat een oplossing?

 5. Liselot schreef:

  Dat is echt een leuke sportoutfit! :)
  En pilates lijkt me erg leuk trouwens!

 6. Eline schreef:

  Lessen nemen lijkt mij het meest motiverend!

 7. Laura schreef:

  Oeh leuk broekje! H&M?
  Je zou zeggen dat zo’n outfit motiveert maar helaas dus..

 8. Loeder schreef:

  ik koop ook altijd eerst een leuke outfit in de hoop dat het me dan extra zal motiveren haha, vaak helpt het een weekje bij mij, loser haha :P

 9. Sanne schreef:

  Haha :) Ik denk dat lessen wel meer motiveren dan thuis doen. Pilates is trouwens ook zwaar vermoeiend, ik was altijd kapot na een uurtje les. Ik durf het nu niet meer aan ;)

 10. Angelina schreef:

  Misschien is lessen iets motiverende? ;) Maar aan je outfit ligt het niet hoor haha. Succes meid!

 11. Saskia schreef:

  Ik wil ook beginnen met Pilates.. Alleen ook nog niet van gekomen. Je bent zelfs verder dan mij met je warming-up haha. Toch maar eens aan beginnen… Waar heb je trouwens die warming-up vandaan?!

 12. Mylene schreef:

  Pilates thuis, een dvd, waarom heb ik daar nooit eerder aan gedacht!
  Succes!

 13. roos schreef:

  Het begin is altijd lastig dus jij komt er na een paar weken er vast uit ;)

 14. Aquilance schreef:

  Beste is denk ik om je ergens in te schrijven want dan zit je ergens aan vast en doe je het misschien ook sneller.

 15. Lien schreef:

  Ik ben vorige week gestart met mijn eerste pilates les in groepsverband. Wonder boven wonder ging alles redelijk goed. De les duurde een uur en op het einde was ik niet moe ofzo. Nu moet je weten dat mijn conditie ondermaats is, dus ik denk dat de opbouw van de lessen wel goed is. :)

 16. Danique schreef:

  Misschien komt het vanzelf wel! In het begin is het altijd even lastig.

 17. Angelique schreef:

  Succes! Leuke outfit!

 18. Olga schreef:

  Of je gaat gewoon wat vaker een wandelingetje maken, daarmee bouw je ook wel conditie op. xx.

 19. Rosanneke schreef:

  Ik heb ook een tijdje Pilates gedaan, maar ik ben denk ik toch niet sportief genoeg…Ga nu elke dag lopend naar mijn werk, zodat ik per dag bijna een uur loop. Dat moet het maar zijn :-)

 20. Mariella schreef:

  En dat terwijl je een superleuke outfit hebt! ;-)

  Ik zou lessen nemen haha, doe ik ook en werkt prima :-D

 21. Rianne schreef:

  Ik geef je gelijk, die start om te beginnen met sporten is ook wel héél moeilijk. Ik ben er al zo’n 3 jaar over aan ’t doen…

 22. […] ook echt gaat doen? Ik ben zelf niet echt een lichtend voorbeeld op dit gebied, ik weet het! Zegt gaan sporten je iets? Maar toch wil ik deze blog schrijven. Onder andere als motivatie voor mijzelf en hopelijk […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.