Life update: health, travelling & moving

Ik ga op reis en ik neem mee…
Weet je nog dat ik schreef dat mijn vriend (S.) weer voor een periode in het buitenland zit? Ook deze keer ga ik hem bezoeken! Na in november twee fantastische weken in Seoul te hebben doorgebracht, ga ik weer richting Azië: deze keer om Kuala Lumpur te ontdekken!

Zakdoekjes-feest
In een geheel andere categorie: ik ben op dit moment ziek. Ik heb er alles aan gedaan het te voorkomen, maar helaas is dat toch onmogelijk. Zodra de eerste tekenen van verkoudheid beginnen, moet je er toch aan geloven. Zoooo balen! Maar het is niet anders. Een hele hoop vitamines naar binnen werken en dan hoop ik in no time weer beter te zijn.

10 kilometer
Dit stukje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder dat ik iets schrijf over hardlopen, haha. Inmiddels heb ik een beslissing genomen: ik loop op 8 maart de 10 km in Den Haag! Toch geen halve marathon voor mij, die komt later dit jaar wel! Inmiddels staan er voor mij in 2015 vier hardloopwedstrijden vast. Nu al zin in!

Heel veel spullen
Ik ga over een paar maandjes verhuizen, want (tromgeroffel…) S. en ik gaan samenwonen! Ik ben al begonnen met het uitzoeken van mijn spullen en weet je waar ik achterkwam? Ik heb Heel. Veel. Spullen. Ik had al zo’n vermoeden, maar ik word er nu wel mee geconfronteerd, haha! Gelukkig ben ik tegenwoordig een stuk makkelijker in het wegdoen van dingen dan ik ooit was. Al ben ik stiekem nog steeds zo iemand die het liefst niks weggooit. ;-)

En verder… word ik supervrolijk van dit nummer • heb ik na lange tijd weer eens getekend, en wat vind ik dat eigenlijk fijn en ontspannend om te doen! • ben ik opnieuw begonnen met How I Met Your Mother kijken, zo’n leuke serie is dat • heb ik een aantal OPI-nagellakken die ik wegdoe, iemand geïnteresseerd in een blog sale?

xoxo2

«
»

12 reacties op “Life update: health, travelling & moving”

 1. Dina schreef:

  Goedemorgen zeg, Kuala Lumpur. Prachtig!
  Balen dat je ziek bent, ik hoop dat je er snel bovenop bent. Beterschap!

 2. Frauke schreef:

  Wauw, wat heerlijk dat je weer gaat reizen! En dan nog naar zo’n prachtige bestemming. Superleuk ook dat je gaat samenwonen! En heel veel succes alvast voor de 10km… maar eerst veel beterschap :)! X

 3. Josianne schreef:

  Whoaahhh, samenwonen! Hóe leuk :) En eerst nog naar Kuala Lumpur, gaaf hoor.

 4. Bente schreef:

  Ohh samenwonen! Leuk, leuk! En hem nog een keer in Azië opzoeken, super tof!

 5. Pauline schreef:

  Tof dat je naar Azië gaat en wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Als het bij mij en mijn vriend zo ver is, dan zal ik vast en zeker ook héél veel spullen moeten uitzoeken haha.

  Liefs,
  Pauline

 6. Eva schreef:

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen en wat spannend dat je hem op gaat zoeken! Veel plezier met alle voorbereidingen! xx

 7. Xaviera schreef:

  Wauw wat gaaf dat je naar Kuala Lumpur gaat! Leuk dat jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! Hopelijk voel je je gauw wat beter, veel beterschap gewenst.

 8. Rianne schreef:

  Oh wat gaaf dat je weer naar Azië gaat! En leuk haha, ik kijk zelf HIMYM ook weer opnieuw :-) Ik ken geen leukere serie, ik miste het gewoon toen ik hem had uitgekeken! Wel fijn om te kijken als je ziek bent, beterschap!

 9. Irma schreef:

  Samen reizen en samen wonen! Wát gaaf!

 10. Véél succes met de 10 km!

 11. […] « Life update: health, travelling & moving […]

 12. […] Dat was niet de bedoeling!Ik heb ook wel een erg drukke maand hoor, ik ben natuurlijk bezig met verhuizen en bijna al mijn zondagen zijn volgepland met leuke hardloopevenementen en -rondjes! Ik klaag niet […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.