Leuke plekjes in Delft: Kek
13 jul 2015 / Lifestyle

Volgens mij had ik ooit eens genoemd dat ik leuke plekjes in Delft ging laten zien! Er zijn er een veel, en ik ben nog steeds van plan er een lopende serie van te maken. Vandaag laat ik jullie Kek zien, een supergezellig en hip plekje waar ik het afgelopen jaar best vaak te vinden was. Het is een ontbijt- en lunchplekje waar je súperlekker (en gezond!) kunt eten, en waar je meteen ook kunt shoppen. Ze hebben er namelijk heel veel leuke spulletjes voor in huis staan, bijna alles wat je ziet is ook te koop. Hoe tof!

Echt, ik vind volgens mij álles wat ze binnen (en buiten) hebben staan heel leuk. Inclusief hoe het menu eruit ziet en ook bijna alles wat op het menu staat. Ze hebben er genoeg vegetarische opties, dus dat is al een heel pluspunt! Verder word ik ook altijd blij als er sapjes/smoothies op het menu staan, en die zijn natuurlijk ook huisgemaakt. Super!

013
007
008
011

Tot nu toe ben ik alleen nog maar rond lunchtijd bij Kek geweest, dus iets anders dan de lunchopties heb ik nog niet geprobeerd. Des te meer reden om vaker langs te gaan natuurlijk ;-) Het menu wisselt ook, afhankelijk van het seizoen. Dit broodje is er een met gekarameliseerde pompoen, superlekker!

009
012

(Eén ding: als je niet zo van rucola houdt, moet je dat van tevoren zeggen, want je krijgt me toch een berg rucola bij je broodje!)

015
014
016
017

Als het lekker weer is kun je ook buiten gaan zitten, heerlijk. Er is alleen niet heel veel plek buiten, dus meestal moet je net geluk hebben dat er een plekje vrij is, of dat er net iemand weggaat! Ohja, wat ook heel lekker is bij Kek: de huisgemaakte ijsthee! Aanrader. De prijzen zijn goed te doen, misschien iets boven gemiddeld. Maar je krijgt er genoeg voor terug. Hier vind je Kek:

Kek Delft Voldersgracht 27 2611 EV Delft

xoxo2

«
»

7 reacties op “Leuke plekjes in Delft: Kek”

 1. Tea schreef:

  Kek is inderdaad heel leuk, het is echt een van mijn favoriete plekjes in Delft!

 2. Nuria schreef:

  Kek is leuk!! Postkantoor is ook leuk om te lunchen of te borrelen!

 3. Kim schreef:

  Ondanks dat ik in Delft woon ben ik hier nog nooit geweest. Op de een of andere manier lukt het me nooit. Maar het ziet er zo leuk uit, ik ga het toch nog weer eens proberen. :)

 4. Celine schreef:

  Wat grappig joh! Ik kom zelf uit Delft, maar heb nog nooit van deze plek gehoord. Klinkt leuk!

 5. Ines schreef:

  Wat een prachtige foto’s!

 6. Danielle schreef:

  Kekke plek, ziet er leuk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.