Gosh – Stardust: Million Stars
7 mrt 2016 / Nagellak

Ik kocht laatst een nieuw potje nagellak. Ja, dat is best bijzonder, want dat had ik al héél lang niet meer gedaan. Als je m’n blog al langer volgt, dan weet je dat het een paar jaar terug juist bijzonder was als ik géén nieuwe nagellak had gekocht. Ik schreef al eerder over hoe mijn liefde voor nagellak veranderd is, maar zoals die woorden al suggereren: die liefde is er gewoon nog wel. Ik kwam deze nagellak van Gosh tegen in de aanbiedingenbak van Kruidvat; hij kostte nu maar 2 euro. Gosh heb ik altijd een fijn merk gevonden en zo’n lakje als deze – geloof het of niet – had ik nog niet in mijn collectie. Dus hij ging mee! En ik ben blij dat ik ‘m heb gevonden, want het is een prachtige nagellak.

(als je je muis boven een foto houdt, kun je de instellingen zien waarmee ik de foto heb gemaakt)

006
003
008
009
011
007
014
015

Dekking: twee laagjes Droogtijd: na ongeveer 30 minuten deed ik alles weer zonder voorzichtig te doen. Kwaliteit: er mist na 1 dag een héél klein randje bovenaan elke nagel.

Zo leuk om weer een post over nagellak te maken! Heerlijk ook om te fotograferen. Dit is een mooi ‘neutraal’ kleurtje, maar dan met iets bijzonders. Zoals je ziet zijn de glittertjes in de lak veelkleurig. Geeft een heel mooi effect! Met een beetje geluk kun je deze nog vinden tussen de aanbiedingen bij Kruidvat! :-)

xoxo2

«
»

4 reacties op “Gosh – Stardust: Million Stars”

 1. Iris schreef:

  Wat een mooi bijzonder kleurtje! Volgens mij is dit typisch zo’n lakje waar je in de zon een prachtig effect mee krijgt.

 2. Wendy schreef:

  Wauw. Normaal ben ik niet zo heel erg van de glittertjes, maar deze vind ik wel heel gaaf.

 3. Dhini schreef:

  Prachtig nagellak met prachtig foto`s.

 4. Sher schreef:

  Wauw, super mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.