Fotografie: Project 366 in februari
6 mrt 2016 / Fotografie

Niet te geloven, ben ik in februari al voor het eerst een dag vergeten een foto te maken! En nog wel op de 29e. Oh no, zo jammer! Ach, we zullen het er maar bij houden dat het een hele drukke dag was! Was het ook hoor, maar achteraf baal ik dat ik niet effe (dat heb ik al lang niet meer getypt…) de tijd heb genomen een kiekje te maken ;-) Maar goed, voor de andere 28 dagen heb ik wél gewoon een foto. Ik vind het nog steeds zo leuk dat ik weer een Project 366 doe. Ik fotografeer al veel, maar zo heb ik nog meer motivatie!

Een paar foto’s uit februari:

Ik kocht speciaal voor mijn blog een leuk notitieboekje die ik meteen indeelde met tabjes en al. Zo leuk! Ik ga hierover nog een uitgebreide blogpost maken!

Mijn vriend maakte deze héérlijke gado gado, met homemade pindasaus. Ik zal ‘m eens vragen of hij het recept wil delen, want het is te lekker om niet te delen! Of juist wel, want: meer voor mij!! ;-)

Onze huidige woning staat afwisselend vol met dozen, wasrekken vol was, spullen en nog meer dozen. Tja, er is een verhuizing in progress natuurlijk!

Op de plank :-)

Ik probeerde voor het eerst een Radler-biertje. Een echt ‘vrouwenbiertje’ (heb ik me laten vertellen). Ik was benieuwd naar de smaak en let’s be honest: het flesje zag er zó leuk uit dat ik voor deze koos. (ik vond ‘m best lekker, er zat iets te veel prik in)

Bij mijn zus + neefje fotografeerde ik hun katten en hond. Lastig hoor, dieren fotograferen! Ik heb wel wat leuke foto’s gemaakt, wellicht komen die hier nog eens voorbij :-)

052

Deze roos kreeg ik van S. op Valentijnsdag ♥

Hier vind je mijn hele Project 366. En nu maart vol fotograferen!

xoxo2

TAGS:

«
»

2 reacties op “Fotografie: Project 366 in februari”

  1. Kim schreef:

    Wat maak je toch altijd prachtige foto’s… :-) Geef je misschien ook fotografie-les? ;-)

  2. Wat een leuke foto’s! Heel begrijpelijk dat je huisje nog niet op orde is, dat komt wel :). En die Gado Gado ziet er verrukkelijk uit, ik ben benieuwd naar het recept!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.