Hardlopen: Nike Zoom Structure 19 Flash
8 mrt 2016 / Hardlopen

De Nike Zoom Structures zijn de fijnste hardloopschoenen die ik (tot nu toe) ken! Ik heb mijn eerste paar op de gok gekocht en ik ben heel blij dat dat goed uitgepakt heeft. Het is overigens geen aanrader hoor, ‘zomaar’ hardloopschoenen kopen zonder ze te proberen. Het is dat ik al wist wat mijn hardloopmanier was – ik heb zo’n ‘loopfilmpje’ laten maken bij Run2Day – en las dat deze schoenen geschikt zijn voor mijn loopstijl. Anyway, inmiddels heb ik twee paar gewone en een paar uit de Flash-serie: bovenstaande beauties. Waterdicht en lichtreflecterend!

004
003

Eerste indruk? Wat zijn ze mooi! Ik heb nog nooit zwarte hardloopschoenen gehad, eigenlijk alleen maar (felle!) kleurtjes, dus dit was helemaal nieuw voor me. Maar I love it! Ze zijn ook perfect om gewoon dagelijks te dragen. Nu het allerbelangrijkste natuurlijk: hoe zitten ze en hoe lopen ze?

Pasvorm: ik heb de maat besteld die ik altijd heb bij Zoom Structures: 40,5. Precies een maat groter dan mijn normale schoenmaat. Ik merkte wel meteen dat deze schoenen van wat dikker materiaal zijn dan de reguliere Zooms; ze zaten goed, maar ik moet er wel mijn dunnere hardloopsokken in aan doen.

Hoe lopen ze? Heerlijk! Zoals ik gewend ben van deze serie: zacht en stabiel. Ik voel de ondersteuning, maar niet té. Het zijn niet hele lichte schoenen, maar gelukkig voelen ze niet zwaar als je ze aan hebt.

Het leuke van deze schoenen is natuurlijk dat ze lichtreflecterend zijn, en niet zo’n beetje ook! Zie hier:

Nike Zoom Structure 19 Flash
002

Wat zijn jouw favoriete hardloopschoenen?

xoxo2

«
»

9 reacties op “Hardlopen: Nike Zoom Structure 19 Flash”

 1. Jennifer schreef:

  Wow, wat gaaf dat ze zo reflecteren! Dat is toch alles wat je wilt als je net zoals ik een avondloper bent? Echt hele toffe schoenen!

 2. loesblogt schreef:

  Wauuw wat zijn die tof!! Die reflectie is echt heel tof!

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  ah ze zien er super nice uit! oh wat hou ik toch van sport schoenen

 4. Joyce rdt schreef:

  Gave schoenen! Ik ben gestopt met rennen nu vanwege gruwelijke kniepijn. Zelf heb ik hardloopschoenen van Adidas.

  Liefs.x

 5. Luna schreef:

  Die schoenen zijn zo mooi! I’m jealous! Ik heb ook zwarte Zoom Structures om te hardlopen, alleen dan de 18. Ik loop er nu een jaar op en ze bevallen heel goed. Vooral in de winter zijn ze heel fijn, en als het regent.
  xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.