Fascination meets obsession
22 aug 2013 / Shoppen

Ik ben gefascineerd door hoe de wereld, het heelal & het universum in elkaar zitten (voor zover we dat weten natuurlijk) en hoe het eruit ziet – een ‘galaxy print’ vind ik daarom natuurlijk supergaaf! En het is volgens mij geen geheim dat ik geobsedeerd ben door iPhonehoesjes… ;) Geen wonder dat ik laatst op eBay galaxy iPhone case besloot in te typen… en uiteindelijk dit exemplaar in mijn brievenbus vond.

003
001

Ik kocht ‘m via deze verkoper voor 3 dollar. Het hoesje zit inmiddels al best een tijd op mijn iPhone en dat ‘ie er al langer dan een week op zit zegt al veel! Voor nu is het in ieder geval mijn favoriet… ;)

xoxo2

«
»

9 reacties op “Fascination meets obsession”

 1. Anne schreef:

  Wauw! Wil ik ook, hihi!

 2. Kimberly schreef:

  Wauw die is echt heel erg mooi!

 3. Mireille schreef:

  Ik koop helaas nooit iets via Ebday maar t hoesje is erg gaaf

 4. Harmke schreef:

  Dit hoesje is echt heel erg tof!

 5. Nieke schreef:

  Wat een super leuk hoesje! Ik heb ook altijd een galaxy hoesje gehad, maar deze is inmiddels een beetje versleten..

 6. annouska schreef:

  Ik vind het hoesje er zo gaaf uit zien. :D

 7. Hij is echt super mooi!
  Leuke blog heb je trouwens.

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

 8. Carola schreef:

  Wat ziet hij er leuk uit!

 9. Marjolein schreef:

  Loooove dit hoesje <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.