Favorite nail polish #4: Smokin’ hot
27 jan 2012 / Nagellak

Dit is het lakje waar ik het meest naar grijp als ik iets donkers op mijn nagels wil. Het is een hele donkere ‘rokerige’ paars – een lastig kleurtje om te omschrijven! See for yourself:

Essie – Smokin’ Hot Gekocht via eBay voor $5 (excl. verzendkosten)

Als je niet graag óók nog een topcoat over je nagellak doet, maar wel wil dat ‘ie snel droogt: ga voor Essie! Echt, die zijn binnen no time droog – vaak maximaal tien minuten. Oké, je moet altijd nog wel een klein beetje voorzichtig doen als je net hebt gelakt, maar je kunt met Essie op bijna alles alweer doen ;)

Hou jij van donkerkleurige nagellak?

xoxo2

«
»

23 reacties op “Favorite nail polish #4: Smokin’ hot”

 1. Jennifer schreef:

  Ik vind de kleur heel mooi! Donkere kleuren draag ik ook best vaak, maar ik vind tegenwoordig de nude-kleuren eigenlijk wel het mooist. Het verschilt per periode eigenlijk een beetje. Ik volg niet echt de mode wat betreft de kleurtjes. Ik merk dat ik mijn kleurtjes uitkies op basis van mijn gevoel op dat moment.

 2. chezzelia schreef:

  Hele mooie kleur!

 3. Tedje schreef:

  Wat een prachtige kleur! I WANT IT!

 4. Masha schreef:

  Wauw dit vind ik echt een prachtige kleur! Me wants so bad!

 5. Daniëlle schreef:

  Oeh, die is heel erg mooi!

 6. Ineke schreef:

  Zeer mooi kleur ziet er ook zeer goed dekkend uit.

 7. Lyanne schreef:

  Wat een mooie kleur, valt lekker op!

 8. Joyce schreef:

  Ik ben nog steeds erg nieuwsgierig naar de lakjes van Essie! Dit lijkt mij de perfecte aubergine/eggplant kleur. Ik wilde je trouwens nog eventjes laten weten dat ik jou hebt genoemd bij de Liebster Blog Tag. Hiervoor koos ik vijf blogs die ik met ontzettend veel plezier bezoek en daar behoor jij zeker bij. Neem vooral een kijkje op mijn site en voel je vrij deze tag over te nemen.

 9. Marjolein schreef:

  Wauw die is super mooi! Ben sowieso wel fan van donkere nagellakjes eigenlijk, vind ik bij mezelf toch het mooist staan :)

 10. Esmay schreef:

  Wauw! Die is inderdaad echt Smokin’ Hot!

 11. Patricia schreef:

  Super mooie kleur die zou zo in mijn kastje mogen

 12. Lisa schreef:

  Mooie kleur! :)

 13. Eline schreef:

  Heftig, maar erg gaaf!

 14. LiesbethBr schreef:

  Wel, meestal ben ik niet echt fan van zulke donkere kleuren, maar wat staat ie je goed!! :D

 15. Emma schreef:

  Deze wil ik echt!! Ik hou echt van al je nagellakposts (: en van de andere ook natuurlijk!
  En ik heb een vraagje, ik zag dat je ‘green scene’ van Essie hebt, zou je hem is willen posten ? ‘k Zou hem graag is willen zien op je nagels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.