Essie: Miss Fancy Pants
16 okt 2013 / Nagellak

Mijn favoriete nagellakmerk is en blijft Essie – ik gebruik mijn andere nagellak bijna niet meer, zoveel hou ik van Essie! Toen ik hoorde dat bij de winkel Big Bazar (waar ik tot dan toe nog nooit van had gehoord) Essie-lakjes te koop waren voor maar 3 euro per stuk, wist ik niet hoe snel ik me naar de dichtstbijzijnde vestiging moest begeven! Je kunt je voorstellen dat mijn collectie ineens een stuk groter is geworden… Miss Fancy Pants is één van de lakjes die ik kocht, een heel mooie taupekleur:

007
009

006
003
005
008

Ik hou wel van dit soort kleurtjes. Bijzonder, maar past toch bij vrijwel alles wat je erbij aantrekt. Maar toch: mijn all-time favoriete taupekleur blijft From Dusk to Dawn van Catrice, die is net wat warmer dan deze. Jammer dat die niet Essie-kwaliteit heeft! Ik verbaas me elke keer weer over de droogtijd van Essie. Serieus, na vijf minuten kun je al bijna alles weer doen zonder te veel op te letten.

Heb jij Essie-nagellak kunnen scoren bij Big Bazar? En wat vind je van deze kleur?

xoxo2

«
»

22 reacties op “Essie: Miss Fancy Pants”

 1. Marloes schreef:

  Wauw, prachtig kleurtje. Ik heb St. Tropez van Essie en deze komt er volgens mij aardig dicht bij in de buurt. Met welke camera+lens heb jij deze foto’s gemaakt? Ze zijn prachtig! En sorry als deze vraag misschien al weleens gesteld is ;).

 2. Kimberly schreef:

  Dit is weer zo’n mooi kleurtje! Ik vind het vooral bij andere mooi, bij mezelf vind ik het nooit zo haha

 3. Martina schreef:

  Mooie neutrale kleur !

 4. Dionne schreef:

  Heel mooi lakje!

 5. Esmay schreef:

  Oeh die vind ik ook wel leuk! Wat netter enzo :D

 6. Sarah schreef:

  Heel mooi kleurtje en past gewoon bij alles :)

 7. Mattania schreef:

  Echt een prachtige kleur! Ik heb dit lakje ook en ben er super blij mee :D

 8. Ise schreef:

  Leuke kleur! Ik heb er ook meteen twee gehaald, dat zijn ook mijn eerste Essie lakjes.

 9. Beautytalk schreef:

  Super mooi kleurtje!
  Eefje

 10. Eva schreef:

  Ik heb deze kleur ook. Vind hem echt geweldig. Kan overal bij en blijft lekker lang zitten. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 11. Lisanne schreef:

  Ik heb deze ook, zo blij mee. Prachtig neutraal kleurtje en zulke goede kwaliteit inderdaad. Blijft bij mij een week zitten.

 12. Rebecca schreef:

  Super leuke kleur :) Hoe hou je toch alle kleuren bij? Heb je een lijstje? ;)
  Groetjes

 13. Michelle schreef:

  Ahhh wat een beauty en wat een prachtige fotos’ weer. Ik baal zo, want ik ging pas ook naar de Big Bazar voor Essie lakjes, nergens te vinden! Stom!

 14. Ilse schreef:

  Wat een mooi kleurtje! Ik was op het moment van die actie blut dus heb helaas geen lakjes kunnen scoren haha.

 15. Jolien schreef:

  Supermooi kleurtje!

 16. Charlotte schreef:

  Ik heb hem ook.
  Vind het echt een prachtig kleurtje <3

 17. Nieke schreef:

  Wat een prachtige kleur! Ontzettend mooi.

 18. Allissa schreef:

  Prachtige kleur en mooi gelakt (:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.