A good start of the day
3 jan 2012 / Lifestyle
Ondanks dat ik van tevoren weet dat voornemens hebben voor het nieuwe jaar eigenlijk niet zo goed werkt (het gaat toch allemaal niet in één keer), doe ik er elk jaar tóch weer aan – zo ook dit jaar. En zoals elke keer wanneer ik me wat voorneem, besloot ik gezonder te gaan eten; met de nadruk op gezonder, want ineens helemaal gezond/helemaal geen suiker is misschien niet helemaal realistisch. Gezond dus, maar wel met mate. Een beetje ‘ongezond’ moet nog kunnen, vind ik. Anyway, vandaag begon mijn dag met rijstepap met fruitmuesli en een beetje rietsuiker. Redelijk gezond, toch? Mooi begin van mijn gezondere levensstijl in 2012 ;)

Oh, en ook het feit dat ik heb ontbeten vandaag is een vooruitgang: normaal ontbijt ik namelijk helemaal niet. Ik hoop in ieder geval het ’s ochtends ontbijten vast te houden!

Waarmee begin jij je dag?

xoxo2

«
»

29 reacties op “A good start of the day”

 1. Laura schreef:

  Ik eet meestal gewoon brood xD

 2. Simone schreef:

  ik begin mijn dag altijd met boterhammen of broodjes. Yoghurt of iets dergelijks krijg ik nooit weg ’s morgens! Laatste paar weken maak ik wel bijna altijd een zacht gekookt eitje bij het ontbijt! Heeerlijk vind ik dat.

 3. Jennifer schreef:

  Jakkie, ik hou niet zo van muesli. Ik ontbijt dan liever gewoon met een broodje kaas of yoghurt/vla.

  Maar een goed voornemen! Ik wil ook wat gezonder gaan eten en mijn zwembandje kwijtraken. Hoewel dat geen goed voornemen is, want dat wilde ik 3 maanden geleden ook al.

 4. Anke schreef:

  Ontbijten doe ik eigenlijk altijd wel, uit haast en gewenning vaak wel gewoon met simpele boterhammetjes. Al vind ik yoghurt met vers fruit ook heerlijk als ontbijt ;) Jouw ontbijtje ziet er ook lekker uit!

 5. Anouk schreef:

  Ik ontbijt ook nooit. Slecht, ik weet het. Maar krijg het gewoon niet naar binnen.

 6. Esmay schreef:

  Ziet er lekker uit! Ik neem als ontbijt vaak cracker of beschuit of rijstwafel of wat yoghurt. Niet zo’n heavy ontbijt, dat kan ik niet op haha!

 7. Saskia schreef:

  1 van mijn voornemens: ook gaan ontbijten.

 8. Inge schreef:

  Ik ontbijt altijd met een bord onbijtgranen of chocopops met warme melk haha!

 9. Nicole schreef:

  Wat goed dat je ontbijt: belangrijkste maaltijd van de dag. Ik at nooit ontbijt, tot ik een vriend kreeg die het wel belangrijk vindt, en ik een weddenschap heb verloren, haha. Sindsdien kan ik niet meer zonder ontbijt, haha.

 10. Marlies schreef:

  Mooi hoe jij van zoiets simpels zulke mooie foto’s maakt! :) Ik ontbijt meestal met een knackebrodje met kaas en een beschuitje met jam of fruit)yoghurt. (:

 11. xx_Patries_xx schreef:

  gezond hoor :) ik begon mn dag met een banaan en een kop thee!

 12. Joyce schreef:

  Oeh dit ziet er verrukkelijk uit, ik ben ook echt geen ontbijter, dus ga vaak voor een simpel granenyoghurtje, al klinkt dit ook echt jummie. Rijstepap met kaneel en suiker, I’m a fan!

 13. Mylène schreef:

  Ontbijten heb ik ook heel lang niet gedaan, maar tegenwoordig vind ik het wel fijn. Soms brood, soms brood met ei en soms cruesli.

 14. Angelina schreef:

  Een ontbijt is eigenlijk het belangrijkste van de dag, maar het lukt me nog steeds niet. Nou ja, de ene keer wel en de andere keer niet.. De ene keer neem ik lekker brinta (lekker warm) en een andere keer een bakje yoghurt met muesli! ;)

 15. tineke schreef:

  ziet er wel goed uit! :D

 16. Harmke schreef:

  Niet ontbijten ’s ochtends zou ik echt niet kunnen. Dan val ik om 12 uur ’s middags al om. Ik eet ’s ochtends altijd cornflakes met melk en suiker.

 17. Chantal schreef:

  Brood. Maar eens in de zoveel tijd wissel ik het af met cruslie met fruit yoghurt, want dan komt het brood werkelijk mijn neus uit. Dan word ik bijna misselijk van het idee aan brood.

 18. Dees schreef:

  heel goed dat je gaat ontbijten! Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ik eet soms brood, maar meestal yoghurt of melk met muesli of cornflakes

 19. Des schreef:

  ik eet altijd cruesli met yoghurt. maar dit is dus muesli? het ziet er wel lekker uit. misschien moet ik het ook eens proberen.

 20. Lies schreef:

  Ik begin mijn dag altijd met een sapje (gewoon willekeurig), een pot thee, of een glas water. Ik heb nooit trek in de ochtend, alleen maar hele erge dorst, trek krijg ik pas rond een uurtje of 12..

 21. Eline schreef:

  Gezond is anders hoor, door die rietsuiker ;)

 22. Bodine schreef:

  Wanneer ik naar school moet eet ik gewoon een volkoren boterham en drink ik een glas melk :) Op zaterdag een kom cruesli met yoghurt en een glas melk en zondag eten we altijd broodjes uit de oven :)

 23. Caithlin schreef:

  Ziet er gezond én lekker uit! Ik ontbijt altijd met cornflakes en yoghurt :)

 24. Lyanne schreef:

  Zieter lekker uit! Ik eet eigenlijk veel te weinig, alleen beschuitje vaak.

 25. Kelly schreef:

  Dit ziet er eigenlijk best lekker uit! Ik moet wel ontbijten,want anders begin ik de dag meteen met hoofdpijn!

 26. forrthira schreef:

  Ik ontbijt met twee volkoren boterhammen met vruchtenhagel en een kopje thee. Jum!

 27. Barbara schreef:

  Misschien vraag ik nu nar het geheim van de smid, hoor, maar hoe krijg jij je foto’s zo mooi licht en helder en zijn de tinten zo mooi zacht? Ik heb volgens mij een behoorlijk prima camera en hij maakt scherpe foto’s, maar nooit zo mooi qua belichting/helderheid. Wat voor instellingen gebruik jij daarvoor?

 28. Charlotte schreef:

  Ziet er yummeh uit.
  Ik ontbijt meestal met een boterham met jam of kaas.
  Prachtige foto’s!
  liefsxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.