Looking back on 2011: Project 365
2 jan 2012 / Fotografie
Vanaf dat ik serieuzer en vaker ging fotograferen (dat was in 2007), heb ik volgens mij zo’n 5 keer een begin gemaakt met ‘365 days’ (elke dag een foto van jezelf) of Project 365 (elke dag één foto). Alleen ermee doorzetten, dat is me nog nooit gelukt… tot vorig jaar! Ik besloot op 1 januari impulsief om Project 365 te starten, en ik moet zeggen: het is me best goed afgegaan! Helaas ben ik toch op 13 12  dagen (moest nog een foto plaatsen!) vergeten een foto te maken… maar dat betekent wél dat ik een verzameling foto’s heb van 352 dagen uit 2011 :) Ik heb voor deze blogpost van elke maand één foto uitgezocht, als soort van ‘samenvatting’! Ze hebben niet allemaal een speciale betekenis ofzo, het zijn gewoon een paar van de leukste, vind ik :)

Januari: de maand waarin ik veel boeken heb gekocht (zoals in wel meer maanden); dit zijn 3 van de 5 die ik in januari kocht. De bovenste twee heb ik inmiddels gelezen. The Help is vooral echt een aanrader! (ben ook heel erg benieuwd naar de film!)

Februari: de maand waarin ik mijn derde (van de inmiddels 6) paar All Stars kocht en voor een van de eerste keren outfitfoto’s maakte, voor deze post.

Maart: de maand waarin ik 21 werd! (en dat vierde met onder andere kersenvlaai – yum)

April: de lente werd steeds zichtbaarder, ik ging naar de Keukenhof om foto’s te maken (traditie!) en ik begon met mijn allereerste stage ooit.

Mei: de maand waarin ik deze superleuke ‘Alyssa’-mok kreeg ;)

Juni: de maand waarin ik ein-de-lijk uitgebreid foto’s heb gemaakt van mijn studentenkamer! (die ik uiteindelijk pas op 20 juli blogde…)

Juli: de maand waarin ik een blender kocht en begon met het maken van heerlijke, verse smoothies! Heb ik inmiddels al láng niet meer gedaan, misschien maar eens die blender opzoeken… ;)

Augustus: ik kocht een nieuwe toevoeging aan mijn camera-accessoires: de Sigma 28mm f/1.8 macro, ik rondde mijn stage af & begon aan mijn derde studiejaar.

September: de maand waarin mijn neefje nog steeds net zo lief & leuk als altijd was ;) (en dat is ‘ie nu ook nog steeds!)

Oktober: de maand waarin ik besloot mijn nagel te dippen in gouden glitters. Tip!

November: de maand waarin ik een fotoserie maakte als schoolopdracht, met het thema – je raadt het al – De 7 Zonden.

December: een maand vol feestdagen; de nodige ‘Ik en mijn camera in de kerstbal’-foto mocht niet ontbreken, natuurlijk ;)

Inmiddels ben ik alweer begonnen aan Project 366 voor dit jaar – nu hoop ik ook echt álle dagen van het jaar vast te leggen! Ik ga er in ieder geval vol goede moed tegenaan!

xoxo2

«
»

21 reacties op “Looking back on 2011: Project 365”

 1. Bodine schreef:

  Wow, ik vind 352 dagen al veel! Streven naar die 366 mag altijd, maar ik neem het je absoluut niet kwalijk als het niet lukt!

 2. Bianca schreef:

  Leuk idee!
  En leuke fotoserie!

 3. Anke schreef:

  Ik probeer nu ook een project 365 en ben bijna halverwege. Ik vind het nog best moeilijk om iedere dag een beetje leuke foto te maken, vooral omdat er geen thema is om je aan vast te houden (en ik echt heel amateuristische foto’s maak, haha). Ik weet niet hoeveel dagen ik heb gemist, maar 13 vergeten dagen is echt weinig! Knap volgehouden!

 4. Anna schreef:

  Veel succes!

 5. Joan schreef:

  Leuk zeg! Zag een tijdje terug ook een meisje in het nieuws die al een paar jaar lang elke dag een foto van haarzelf maakt. En daar had ze dan een heel versneld Youtube filmpje van gemaakt, erg grappig ook!
  Maar mooie foto’s maak je zeg!

 6. Rianne schreef:

  Superknap dat je dat volhoudt, en al helemaal dat je nu weer overnieuw gaat beginnen! You go girl :)

 7. Jolien schreef:

  Leuke foto’s! dat met die glitternagels heb ik onlangs zelf ook nog gedaan =) elukkig nieuwjaar x

 8. des schreef:

  wat een leuke foto’s! Ik vind je nagel gedipt in goud, en die blond amsterdam “meeneembekertje” heel leuk!

 9. Angelina schreef:

  Wat weer een prachtige foto’s meid! En kersenvlaai <3 my favorite!!

 10. xx_Patries_xx schreef:

  leuk zeg :D ik ben ook begonnen aan het 356 dagen project en plaats dagelijks een foto hiervoor op mijn blog :D ben benieuwd of ik het volhoud!

 11. Laura schreef:

  Wat knap dat je het zo lang vol gehouden hebt! Ik ben er ook wel eens aan begonnen maar toen stopte ik al weer na een paar dagen omdat ik het elke keer vergat xD! Je hebt idegeval een goed begin gemaakt en dit jaar ga je het vast en zeker helemaal halen!

 12. Marjolein schreef:

  Echt mooie foto’s zijn en blijven het, ben erg benieuwd naar je project!

 13. Rowan schreef:

  Wauw, je foto’s zijn prachtig! Je hebt echt talent.

 14. laura schreef:

  super goed dat je het toch zolang hebt volgehouden! ja hebt ook echt mooie foto’s gemaakt!

 15. Danielle schreef:

  Wat een mooi overzicht! Je maakt echt leuke foto’s! Enne de film The Help is zeker heel leuk, het boek blijft natuurlijk beter, maar Emma Stone is echt gesweldig in de film!

 16. Saskia schreef:

  Leuke foto’s zeg!

 17. Maxime schreef:

  Wow, die nagel met gouden glitters is vet! Keep up the good work.

  http://www.mexcfoto.blogspot.com

 18. Jennifer schreef:

  Ik wilde dit jaar ook het 365 project doen, maar ben het door de griep en alles helemaal vergeten! Ga er vandaag meteen een maken en die van gisteren vul ik gewoon stiekem op met foto’s van de kerstboom. (A)

  • Jennifer schreef:

   Ga je er trouwens nog iets van een fotoboek van laten afdrukken? Ik wil dat aan het eind van dit jaar wel laten doen, tenminste als de foto’s dat waard zijn.

 19. Charlotte schreef:

  Prachtige foto’s.
  Wauw dat nageldip goud is gaaf! <3
  xx

 20. […] day. Well, I gotta tell you: that didn’t happen. I actually missed even more days than in 2011. When I moved to Curaçao I thought I would take even more pictures than usual, but somehow I […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.