My cute new friend
17 dec 2013 / Interieur, Shoppen

Oh my gosh, hoe schattig is dit?!?! Ik ging vorige week samen met mijn moeder kerstshoppen bij Intratuin (voor decoraties) (wat zijn al die spulletjes toch leuk), en toen ik dit lieverdje tegenkwam wist ik het meteen: die moet mee naar huis! Ik zou heel verdrietig zijn geweest als ik ‘m had laten staan, haha. Hallo, het is een vrolijke pinguïn!!

013
019
020

Het is dan wel een kerstbal, maar ik heb het lintje eraf gehaald en heb ‘m neergezet op mijn salontafel, bij mijn speciale ‘kerststukje’ (bij gebrek aan een beter woord; het is een dienblad in kerstsfeer) dat ik maakte. Deze week post ik nog foto’s van hoe het geheel eruit ziet! Voor nu kon ik het niet laten mijn lieve pinguïn te delen ;)

xoxo2

«
»

32 reacties op “My cute new friend”

 1. Josianne schreef:

  Aahhhh, wat een schatje! Dat is toch die pinguin van Happy Feet? Hij lijkt er in ieder geval heel veel op haha.

 2. Anne schreef:

  Ahhh, echt superschattig!

 3. Nena schreef:

  Wat is ie schattig!

 4. Joyce schreef:

  Aah die is super leuk!

 5. Anne Solveig schreef:

  AAAAAH IK SMELT! Schattig!

 6. Lotje schreef:

  Aaaaah kei schattig!

 7. Laura schreef:

  Oohhh wat is die lief!

 8. Miranda schreef:

  Ahh (a) wat schattig.

 9. Ise schreef:

  Haha ahh, super leuk!

 10. Laura schreef:

  Aaaaahhh echt super schattig en het staat ook mooi!

 11. Annebelle schreef:

  Hee, dit lijkt inderdaad super erg op Happy Feet, cute!

 12. Kimberly schreef:

  Awhhh wat een schatje! <3

 13. Laura schreef:

  Awh heel lief! En wat leuk je layout zo in kerstsfeer!

 14. Melissa schreef:

  Wat schattig en mooie foto’s!

 15. Eline schreef:

  super schattig!!

 16. Ilse schreef:

  Aaaah, die is lief!!

 17. Masha schreef:

  Aawh adorable!

 18. Iris schreef:

  Ah gos! Héél schattig inderdaad! Ik zou alleen veeeel te bang zijn om hem per ongeluk te laten vallen, het ziet er zo fragiel uit, brr!

 19. Sas schreef:

  Oh my… die is SUPER SWEET!

 20. Suzanne schreef:

  Wauwww!!! HOW CUTE! :-) TE LEUK!!!!! prachtige foto’s ook weer!!!!!

 21. Carola schreef:

  Awh die is inderdaad schattig!

 22. Anouk schreef:

  Ahw! Echt lief!

 23. […] dat betekent (gelukkig) niet dat ik geen kerstdecoraties in huis heb! De schattige pinguïn die ik laatst liet zien, is een onderdeel van mijn Kerst-uitstalling die ik in mijn woonkamer heb staan. Compleet […]

 24. Anne schreef:

  Hallo,

  Ik als pinguin liefhebber zag je waanzinnige kerstbal met Happy Feet. Ik heb nu al een paar Intratuin winkels afgebeld en niemand kan me helpen. Wil je me vertellen waar je deze gekocht heb ik zou hem zooo graag willen hebben. alvast bedankt.
  Groetjes Anne

 25. […] superschattige pinguïn die ik vorige maand kocht! Spreek voor zich, niet waar? Hij blijft lekker de hele winter lang (en […]

 26. LNNK schreef:

  Wat een schatting ding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.