Daily life: runner’s high, shopping + more
10 jan 2014 / Dagelijks leven

Ik had me juist voorgenomen om vaker echte ‘diary’-stukjes te schrijven, maar inmiddels is het alweer even geleden! Dat betekent overigens niet dat ik ermee ben gestopt, ik ga er juist in het nieuwe jaar lekker mee door. Wel een note to self: meer snapshots maken! Komt voor de volgende keer goed ;)

Uhm, maandag?!

Het is erg, maar ik weet serieus al niet meer wat ik maandag heb gedaan. Geheugenverlies, much? Oké, dat zal wel meevallen, ik denk eerder dat het gewoon geen bijzondere dag was ;) Waarschijnlijk heb ik een beetje uitgeslapen, wat boodschappen gedaan, vacatures gezocht en een film gekeken. Of keek ik Once Upon A Time bij m’n ouders?

High van hardlopen

Op dinsdagochtend ben ik gaan hardlopen en liep ik – omdat ik het in m’n hoofd had gehaald iets te moeten bewijzen aan mezelf – welgeteld 10 kilometer aan één stuk. Je zou het bijna niet geloven; het verste wat ik daarvoor ben gekomen was 5,5 km. Meer over mijn geweldige 10K-run kun je hier lezen! Wat ik nog wel wil zeggen: het voelde fantastisch! Ik weet eindelijk wat bedoeld wordt met runner’s high. In de middag had ik een pool-date (blijkt dat ik niet goed ben ik poolen, maar desondanks vind ik het heel leuk) en ’s avonds werkte ik aan mijn blog.

Spierpijn?

Woensdagochtend werd ik tot mijn verbazing met vrijwel geen spierpijn wakker. Ik voelde wel iets, maar mijn verwachtingen waren dramatischer (niet meer kunnen lopen enzo). Ik maakte foto’s, werkte weer wat aan mijn blog (wanneer niet?). Begin van de middag begaf ik me naar Den Haag om wat hoognodige inkopen (hardloopkleding, yogamat) en wat minder hoognodige inkopen (kaartenrek, Iron Maiden-shirt) te doen en om even bij te praten met een vriend. ’s Avonds keek ik een aflevering Once Upon A Time bij m’n ouders, rende ik daar een paar rondjes door de huiskamer (ik moet toch wat, als ik pas over een paar dagen weer echt mag hardlopen) en begonnen we samen aan het maken van een puzzel (deze).

Luieren met Tom Cruise

Donderdag was een luie dag. Mag wel eens, toch? De spierpijn voelde ik toch iets meer dan woensdag. Ik liep even naar de supermarkt voor wat eten en keek  twee films (Top Gun en The Color of Money) (ik zit nog steeds in mijn Tom Cruise-fase, haha). Ondertussen dacht ik wel na over mijn eindpresentatie over mijn scriptie, waar ik vandaag (vrijdag) hard mee aan de slag ben. Komende dinsdag is het zover (ik ben nu al zenuwachtig), en daarna ben ik klaar met mijn studie! I’ll keep you updated!

xoxo2

«
»

12 reacties op “Daily life: runner’s high, shopping + more”

 1. Sylvia schreef:

  Haha, bij mij is de woensdag vaag, help dat? ;) Alvast veel succes met je eindpresentatie!

 2. Olga schreef:

  Wij zijn ook aan het hardlopen en ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog weinig merk van de runners high. We lopen ongeveer anderhalve km, maar we zijn nog (heel langzaam) aan het opbouwen. Heb je nog tips voor hardloopschoenen? Want daar wordt het wel eens tijd voor :)

  • Alyssa schreef:

   Het heeft bij mij heeel lang geduurd voor ik écht zoveel genoot van hardlopen, eigenlijk pas vanaf dat ik 5K kon lopen! Het is inderdaad een kwestie van langzaam opbouwen, dat heeft bij in ieder geval het beste gewerkt :)

   Voor schoenen zou ik naar een speciaalzaak gaan! Ik ben zelf begonnen op verkeerde schoenen, waardoor ik last kreeg van mijn schenen. Bij zo’n winkel (ik ging naar een Run2Day) maken ze een filmpje van hoe je rent en wordt deze geanalyseerd zodat je weet wat voor soort schoenen bij jouw voeten passen! En dan gewoon lekker veel schoenen uitproberen in de winkel!

 3. Indira schreef:

  Goed zeg die 10k! Gefeliciteerd!
  Heb je Oblivion ook al gezien met Tom Cruise? :)

 4. Masha schreef:

  Wauw gefeliciteerd met je 10K, echt super gaaf!

 5. Suuz schreef:

  super leuk deze blogs :-) vooral blijven doen!! en trots op je hardlopen!! goed bezig!

 6. Charlotte schreef:

  Goed bezig Alysss! Je moet me maar eens motiveren om te gaan hardlopen! :)

 7. Sas schreef:

  Goed bezig zeg! En leuke foto’s :)

 8. Laura schreef:

  Wauw, 10k, vet goed joh! Succes met je eindpresentatie :)

 9. Haha heel herkanbaar van die vage dagen, waarop je eigenlijk niet meer weet wat je ook alweer deed. Komt bij mij iets vaker voor dan ik zou willen ;) Goed bezig verder met hardlopen! Zou ik eigenlijk ook wel eens willen proberen, maar alleen maar woonwijken in de omgeving en het lijkt me toch niet zo fijn om daar steeds langs de huizen te moeten rennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.