You rock! (yes you do)
16 mei 2011 / Nagellak
De nieuwste limited edition-collectie van Essence: ‘You Rock!’. Wat dan? Uhm, nagellak natuurlijk. De collectie bestaat uit meer make-up, maar daar heb ik eerlijk gezegd niet naar gekeken ;) Het zijn vijf schattige lakjes en ja, ik heb ze allemaal. Ik kon het niet laten… tja, je bent verslaafd of niet hè ;)

Vier van de vijf kleuren hebben een mooie subtiele shimmer erin, die in het zonlicht tevoorschijn komt:

Mooi, toch? Die rechtsonder lijkt trouwens heel erg op een nagellak van Chanel (Paradoxal); bruinachtig met een hele subtiele, soms onzichtbare paarse shimmer. Ik heb ze tot nu toe alleen nog maar op mijn nagelwielen geprobeerd, maar volgens mij zijn ze best fijn! (Oh, de nagellak die ik op de foto’s draag is trouwens Replay van Essence)

What do you think?

xoxo2

«
»

21 reacties op “You rock! (yes you do)”

 1. Chezzelia schreef:

  Mooie kleuren inderdaad!

 2. Kim schreef:

  Mooie kleuren! Ik snap het helemaal hoor, dat je die als nagellak-addict niet kon laten staan! Ik ben er ook zo’n een, maar dan zonder geld helaas…

 3. Marjolein schreef:

  Wow wat heb je mooie foto’s van de flesjes gemaakt! Ik heb zelf alleen Love, Peace & Purple maar vind ze er allemaal erg leuk en mooi uitzien :)

 4. Angelina schreef:

  Prachtige kleurtjes!! :-)

 5. Elisa schreef:

  Erg mooie kleuren :)

 6. Indira schreef:

  Mooi! Ik vind het soms alleen met kleurtjes vervelend dat het niet altijd bij je outfit past. Dan moet het er weer af en dat vind ik zonde, hihi. Ik heb altijd van die neutrale kleur zodat het gewoon licht glimt =)

 7. Laura schreef:

  Mooie kleurtjes!

 8. Maris schreef:

  Prachtige foto’s! Zie ik het nou verkeerd… of heb je dubbele? Ik heb pas twee nagellakjes gekocht van deze LE… sowieso heb ik Love, Peace and Purple, die andere weet ik niet meer, haha. In ieder geval een mint groene! :)
  x

 9. Eline schreef:

  Heel erg leuke kleuren! Hoeveel kosten ze?

 10. Liselot schreef:

  Oeeehlàlà pretty pretty!

 11. Kim schreef:

  Neeeeee! Ik mag van mezelf niets meer kopen deze maand, maar door deze foto’s wil ik gelijk naar de winkel rennen. Vooral om die licht blauwe te halen. :)

 12. Floor schreef:

  Ik vind ze allemaal mooi, maar ik heb al teveel mint / blauwe kleurtjes :) Heb daarom de andere drie gekocht.

 13. Harmke schreef:

  Wat een leuke kleurtjes!

 14. Danique schreef:

  Leuke kleurtjes hè. Maar ik heb mij ingehouden! Ik heb alleen die roze gekocht ;).

 15. Linda schreef:

  Ik vind ze zo leuk! Heb zelf de bruine, in t potje lijkt hij wel een beetje duochrome. :)

 16. Joan schreef:

  Het roze kleurtje vind ik erg leuk! :D

 17. Carmen schreef:

  Oeeeh, die blauwe zien er heel mooi uit! Jammer van die shimmer, daar ben ik niet zo fan van hihi.

 18. Lisa schreef:

  Mooie kleuren :D

 19. […] twist! Deze kleur is te vergelijken met zowel Paradoxal van Chanel als met het paarse lakje uit de You Rock!-collectie van Essence. Vanaf dat ik die van Chanel voor het eerst zag wilde ik ‘m echt supergraag […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.