29 juni 2011
Not just a plain purple

Niet zomaar een paarse nagellak, maar paars met een twist! Deze kleur is te vergelijken met zowel Paradoxal van Chanel als met het paarse lakje uit de You Rock!-collectie van Essence. Vanaf dat ik die van Chanel voor het eerst zag wilde ik ‘m echt supergraag hebben… Ik bedoel, hoe tof is deze kleur? In sommig licht lijkt-ie een beetje een taupekleur, soms is-ie echt paars, soms zie je alleen een paarse gloed. Een aparte, originele kleur? Ik ben fan! Die van Chanel staat inmiddels niet meer op m’n wishlist, want ik heb nu zelfs twee ‘vervangers’ ;)

KOH is onder andere te koop bij Douglas :)

Bedankt voor jullie reacties op m’n layout! Ik hou deze in ieder geval de komende tijd! Als ik ‘m zat ben kan ik altijd weer wat anders verzinnen of switchen naar de vorige ;) Oh! En ik heb besloten m’n foto’s iets groter te maken dan eerst :)

xoxo2

TAGS: , , ,

«
»

18 reacties op “Not just a plain purple”

 1. Kristel schreef:

  Foto’s groter maken, luv it. Foto’s moeten gezien worden! Maar even on blog, mooie kleur!

 2. Kim schreef:

  Hij is prachtig! In de zomer draag ik echter liever vrolijke, lieve lakjes zoals het lichtblauwe lakje van Barry M dat ik nu op heb!

 3. Joyce schreef:

  Wat een supermooi lakje, lijkt net iets meer shine te hebben dan het Essence You Rock lakje.

 4. Marjolein schreef:

  Mooi kleurtje zeg! Ik grijp vaak naar die van de Essence You Rock LE!

 5. Lisa schreef:

  Mooie foto’s van een mooi lakje! :)

 6. Joan schreef:

  Nice! Erg mooi kleurtje. :D

 7. Eline schreef:

  Oh dit is echt een chique kleur!

 8. Laura schreef:

  Mooie lak, en wat is je layout mooi! :)

 9. Wat een mooi kleurtje!

 10. Masha schreef:

  Wauw! Staat je goed!

 11. Harmke schreef:

  Wat een prachtige nagellak!

 12. Lisanne schreef:

  Heel erg mooi kleurtje, lijkt een beetje op een die ik heb van Barry m.

 13. Janneke schreef:

  Het is indd een prachtige kleur!

 14. Maris schreef:

  Mooi kleurtje! Ik heb met mijn diploma uitreiking Essence you rock ‘Love, Peace and Purple’ opgedaan. :) Erg mooie kleur inderdaad!
  x

 15. Lulu schreef:

  Gaaf kleurtje!

 16. Leoni schreef:

  Ik ben jaloers op je mooie nagels. De van mij willen gewoon niet lang blijven, scheuren snel af.

 17. Aleida schreef:

  Heel mooi kleurtje!

 18. Judith schreef:

  prachtig kleurtje!x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴