Coffee to go
17 mei 2011 / Shoppen
Een tijdje terug zag ik ‘m voor het eerst, in de Blond Amsterdam-winkel; een ‘coffee to go’-beker. Superleuk is-ie… ‘maar heb ik die nou echt nódig?’, dacht ik. Nou, eigenlijk niet. Uiteindelijk heb ik ‘m twee weken geleden tóch gekocht, en ook al heb ik ‘m eigenlijk nog niet zo vaak gebruikt; ik ben er superblij mee. Zeg nou zelf, hij is toch hartstikke leuk?

Hij is dus van Blond Amsterdam (ik ben fan!) en hij kost – als ik het me goed herinner – 12,95. Ik heb ‘m gekocht bij een V&D-filiaal waar ze Blond verkopen :)

xoxo2

«
»

31 reacties op “Coffee to go”

 1. Angelina schreef:

  Ohh die is echt leuk!! <3

 2. Kim schreef:

  Die is zo tof! Is het gewoon een beker met een deksel, of kun je ‘m ook goed afsluiten of zelfs gebruiken als thermobeker?

 3. Kim schreef:

  Blond Amsterdam is ook errug leuk! Helaas drink ik geen koffie, haha.

 4. soldoutforever schreef:

  Very nice, blond Amsterdam is natuurlijk ook erg moeilijk te weerstaan of je het nu nodig hebt of niet :)!!

  xx

 5. Marjolein schreef:

  Ah die is schattig! Echt heel leuk :)

 6. Elisa schreef:

  Wat super leuk, op deze momenten vind ik het jammer dat ik geen koffie lus

 7. Masha schreef:

  Ik ben ook helemaal fan van Blond, hij is echt super leuk! Mooie foto’s weer.

 8. Kim schreef:

  Die heb ik een paar weken geleden ook in mijn handen gehad en was opslag verliefd! Zó leuk! Wie weet haal ik ‘m binnenkort ook wel. :)

 9. Harmke schreef:

  Hij is super leuk! :D

 10. Ilse schreef:

  Wat een leuke beker! :D

 11. Suzanne schreef:

  I’m totally in love with BLOND! Zie altijd bij de V&D zulke leuke dingen… Als ik die beker volgende keer tegenkom ga ik hem zeker kopen :-) Heel gaaf!

 12. nikita schreef:

  echt superleuk! l love blond! <3

 13. forrthira schreef:

  Oooh, die is leuk! Als ik ooit een nieuwe auto koop met een bekerhoudertje, dan koop ik hem zeker! Of misschien wel twee; eentje voor koffie en eentje voor thee. Of wacht, dan heb ik er drie nodig; nog eentje voor warme choco!

 14. Eline schreef:

  Die wil ik ook!

 15. Maris schreef:

  Oh wauw, het perfecte verjaardagscadeau, haha. Ook al ben ik in augustus jarig… (die maand is er al bijna, haha) Ik ga hem zeker vragen! Hij is ideaal… ik reis elke dag en vooral als het koud is, is deze thermosbeker een ideale oplossing! Echt een hebbedingetje, hihi. :)
  x

 16. Lulu schreef:

  Die is echt schattig!

 17. Samantha schreef:

  Ik zag m ook staan, hij is erg leuk !

 18. Quincy schreef:

  Oeh! zo’n leuke beker-ding! Nom nom nom

 19. Yak Man schreef:

  hij is echt schattig! :d

 20. Joan schreef:

  Aah ik heb deze al eerder gezien en ik vind hem zo tof! :D

 21. Carmen schreef:

  Okee, die is wel echt heel leuk! I want!

 22. Ilja schreef:

  Jaaaa ik heb hem ook gekocht! (de andere versie) en na-tuur-lijk hebben we zo’n leuke beker nodig, daar worden we happy van ♥ Heel belangijk ;-)

 23. Ines schreef:

  Is the coffee inside pink too? :))

 24. Lisa schreef:

  Wat een leuke beker :D

 25. Nathalie schreef:

  Ooooooww wat is ie leuk. Precies wat ik zoek! Had nog gekeken bij Starbucks voor zo’n leuke beker, maar je komt dan uit op best grote thermoskannen en dat was het nou ook weer niet.

 26. Sven schreef:

  Ik wil deze graag kopen voor mn vriendinnetje, maar ik wil weten of hij goed afsluitbaar is. Ik wil namelijk dat ze hem mee kan nemen in haar tas zonder bang te zijn voor lekken. Is hij daar geschikt voor?

  • Alyssa schreef:

   De deksel sluit in principe helemaal goed, alleen het gaatje om uit te drinken is wel gewoon altijd open! Dus ik durf niet te zeggen of ‘ie wel of niet zou lekken in een tas, heb het zelf nog niet geprobeerd!

 27. xfleuro schreef:

  lekt hij en kan hij goed dicht? ik overweeg namelijk om er ook een te kopen

  • Alyssa schreef:

   Hij kan niet helemaal dicht, dus hij is helaas niet geschikt om in je tas mee te nemen! Het is echt net zoals zo’n meeneembeker van bijvoorbeeld Starbucks, met zo’n drinkgaatje aan de bovenkant ;-) Hij lekt verder niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.