Welcome back, baby
29 jun 2011 / Dagelijks leven
Ik heb ‘m inmiddels alweer een paar dagen: m’n nieuwe 50mm-lens! Yay! Nu klopt alles weer, haha ;)

Nu is dit niet echt de beste foto die ik ooit gemaakt heb, maar ik heb vrij weinig tijd gehad om uitgebreid foto’s te maken. Binnenkort, hopelijk!

En zoals jullie kunnen zien heb ik een nieuwe layout… what do you think? Ik twijfel zelf nog een beetje eigenlijk! Ik vind deze hartstikke leuk, maar de vorige had ik al zo lang… die begon echt te horen bij Alyssaa.nl. Maarre, op zich is deze nieuwe niet héél erg anders, toch? Ik hoor graag jullie mening! :)

xoxo2

«
»

16 reacties op “Welcome back, baby”

 1. Joyce schreef:

  Je lay-out is mooi zo! (: Overzichtelijk, wit en breed! Like it!

 2. Janneke schreef:

  Ik vind je layout tof! Hij is overzichtelijk en mooi ‘ clean ‘ ;-)

 3. Wat fijn dat je hem weer in je bezit hebt! En ik vind je lay-out erg mooi zeg!

 4. Floor schreef:

  Yay, je hebt hem terug! En vind je layout leuk, lekker simpel. Daar hou ik wel van.

 5. Marlous schreef:

  Fijn dat je je lens weer hebt! Ik vind je layout mooi, alleen zou ik de foto’s groter maken. Je hebt nu toch geen menu aan de zijkanten en het is per slot van rekening ‘a photography blog’. Dan mogen die foto’s best wat meer ‘in the picture’ ;)

  • Alyssa schreef:

   Ja, ik zat ook al te denken aan grotere foto’s! Maar ik vind het zo vervelend dat foto’s in oudere posts dan kleiner zijn :P Maarre, ik ga het gewoon doen denk ik :)

 6. Maris schreef:

  Wat fijn dat je hem terug hebt! En je lay out vind ik echt mooi! Erg fijn is ie! :)
  x

 7. Petra schreef:

  Ik vind jouw lay-outs altijd zo leuk! :D

 8. Harmke schreef:

  De nieuwe layout is echt heel leuk! :)

 9. Lulu schreef:

  Ik vind de lay out heel mooi :D

 10. Masha schreef:

  Jeeej hij is weer terug! Mm, ik vind deze layout echt super mooi, maar ik denk dat ik je vorige net een tikkeltje mooier vond.

 11. Judith schreef:

  welkom terug!

 12. Ariska schreef:

  Eindelijk je lens weer! Ik vond zelf de vorige lay-out mooier, maar waarschijnlijk als je over een week weer terug zou veranderen zou ik zeggen dat deze mooier is. Haha ik was gewoon aan die andere gewend, deze went vanzelf :D

 13. LOU schreef:

  Ik heb de 50mm van Nikon, die is ook heel erg fijn. Maar een nadeel vind ik wel dat die geen wijd beeld heeft en niet automatisch scherpstelt. Maar dat heeft ook meteen het voordeel dat je zelf kunstzinnige ‘wazige’ foto’s kan maken op elke manier die je wil. Leuke lay-out trouwens!

 14. Kristel schreef:

  Altijd fijn om een lensje terug te hebben. Laatst werd mijn lens gerepareerd. En miste hem, nu is hij gelukkig ook weer in mijn bezit. Je oude lay out vond ik leuker. Maar hier wennen we ook wel weer aan!

 15. Laura schreef:

  Leuk layout :D!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.