True story: ik ging weer naar de kapper
4 mei 2016 / Dagelijks leven
Ja, écht: ik ging weer naar de kapper. Gewoon minder dan zes (6!!!) maanden (!!) nadat ik voor het laatst was geweest. Laat ik het zo zeggen: de gemiddelde tijd tussen mijn kappersbezoekjes is drastisch gedaald. Ik had namelijk een idee. Ik wilde mijn haar korter. Niet zomaar de puntjes eraf, maar ik wilde het compleet anders én kort. Al een tijdje probeerde ik me voor te stellen hoe het zou zijn als ik een lob zou hebben. Zo m’n haar dubbelvouwen als ik voor de spiegel stond, of de helft verstoppen in m’n trui. Ken je dat? Nou, het leek zo wel een succes te zijn, dus ik besloot definitief voor dat kapsel te gaan. Toen nog daadwerkelijk naar de kapper durven…

Nou, ik ben dus geweest, maar niet voor een paar keer dramatisch doen over mijn lange haar en ja, ook minstens één keer de kapperszaak voorbij lopen omdat ik niet durfde. Al had dat meer te maken met mijn anxiety dan met twijfels over een kort kapsel. Goed, op een mooie dag was het dan zover: ik liep zonder te veel na te denken (applausje voor mij) naar binnen, kreeg te horen dat ik nog 45 minuten moest wachten (ha) en dat deed ik ook. Het ging gebeuren!

Het is uiteindelijk iets korter geworden dan wat een ‘lange bob’ is, ik heb wel twee keer aangegeven dat het tóch nog ietsje korter mocht. De kapster (en ik!) wilde niet te kort beginnen, want er kan altijd nog iets af en niks meer bij ;-) Uiteindelijk werd het precíes hoe ik het wilde. Ik ben er zo blij mee!! Toevallig heb ik op bijna alle foto’s een beetje gekruld haar, dat vind ik ook zo leuk met dit kapsel. Op de eerste foto hieronder zie je hoe het er steil uitziet! Da’s meer richting mijn natuurlijke haar, al gebruik ik voor mooi steil haar altijd wel een tang ;-)

IMG_20160423_182405
002
006
009
011
012
014

Jaaa, I did it!! Aan de kleur heb ik niks gedaan, ik laat voorlopig mijn natuurlijke kleur lekker tevoorschijn komen. Maar wie weet, over zes maanden…

xoxo2

TAGS: ,

«
»

20 reacties op “True story: ik ging weer naar de kapper”

 1. Marjoleine schreef:

  Tof kapsel! Staat je heel goed :)

 2. Ines schreef:

  ik vind het alleszins prachtig!

 3. Bente schreef:

  Aaah staat je heel erg goed!! Heel goed dat je de stap hebt genomen :)

 4. Rensina Steursma schreef:

  Wauw wat staat het je leuk, deze nieuwe coupe!
  Vind het het mooist staan met slag erin.
  Leuk!

 5. Quinty schreef:

  Het staat je heel mooi!

 6. Joyce rdt schreef:

  Heel mooi, echt tof! Liefs.x

 7. Linda schreef:

  Staat je super mooi! Ik heb zelf een bob en ik zou echt geen lang haar meer willen.

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel! Ik moet nog steeds wel een beetje wennen, maar kan me voorstellen dat je op een gegeven moment niet meer terug wil!

 8. Lenneke schreef:

  Wow, het staat je fantastisch!

 9. Luna schreef:

  Super mooi!

 10. Dhini schreef:

  staat je goed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.