Outfit: black & white
11 mei 2016 / Kleding & zo

Jaaa, ik wilde vaker outfitfoto’s gaan maken hè? Ik zal je vertellen: ik vind het nog best lastig! Vooral als ik het in mijn eentje wil doen, wat vaak het geval zal zijn. Omdat ik a) graag zelf mijn foto’s maak, b) niet steeds een ander wil vragen en c) ik me – nog – niet heel gemakkelijk voel als iemand foto’s van me maakt. Goed, de vorige keer was het wel heel leuk, dus op die manier ga ik het zeker ook nog doen! Kortom: deze foto’s maakte ik zelf – spot de afstandsbediening! – op het balkon :-)

Ik had vorig jaar al een tijdje in mijn hoofd zitten dat ik een mooie, wat langere jurk wilde hebben. Toen ik deze zwart-wit gestreepte jurk tegenkwam bij de H&M ging ‘ie meteen mee naar het pashokje en hé, hij stond me wel! Die ging dus mee. Ik zou ‘m eigenlijk vaker moeten dragen! Ik vind vooral zo’n (nep)leren jasje er heel leuk bij staan. Het jasje op de foto heb ik inmiddels weggedaan trouwens, maar daarvoor in de plaats heb ik een soortgelijk jasje, alleen eentje die nog mooier is. Voor mij echt een musthave in mijn garderobe!

027
020
023
028
029
031

Dit draag ik:

Jurk – H&M / Jasje – H&M / Ketting – Happiness Boutique / Tasje & schoenen – Primark

hearts

De foto’s zijn gemaakt met een 14mm-lens, oftewel een groothoeklens. Ik hoop dat ik er niet te distorted uitzie. ;-) Deze outfit stond al een tijdje klaar om te posten, vandaar dat mijn haar nog lang is op de foto’s! Ik ben nog steeds superblij met mijn lob!

xoxo2

TAGS: , ,

«
»

10 reacties op “Outfit: black & white”

 1. Ise schreef:

  Leuke foto’s hoor! Ik hou van zulke jurken :D

 2. Karin schreef:

  Leuk jurkje. Veelzijdig ook. Kan makkelijk van sportief naar chique. En volgens mij ben je niet echt distorted, maar ja, ik weet natuurlijk niet hoe je er in het echt uitziet :D

 3. Dhini schreef:

  Wat leuke outfit.

 4. Joyce rdt schreef:

  Hele leuke outfit! Liefs.x

 5. Luna schreef:

  Ik vind de foto’s heel goed gelukt hoor! Mooi jurkje, staat je goed ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.