Mijn telefoon en ik (+ wishlist)
2 mei 2016 / Gadgets, Wishlist
Elke twee jaar mag ik in april mijn telefoonabonnement weer verlengen. Iedere keer kies ik meteen voor een nieuwe telefoon. Als het op mobiele telefoons aankomt, ben ik na twee jaar echt toe aan een nieuw model. Waarschijnlijk omdat er zo vaak nieuwe worden uitgebracht, waarschijnlijk ook omdat ik best beïnvloedbaar kan zijn op dat gebied. Hoe dan ook, mijn oude telefoon wordt vervangen.

Vanaf mijn eerste smartphone koos ik voor een iPhone. Tot twee jaar geleden, toen had ik het zo gehad met mijn iPhone 4S, dat ik zelfs voor een ander merk ging: ik koos voor een Samsung Galaxy S4. Dat was even wennen, maar Android is me heel goed bevallen. Toch kies ik dit jaar weer voor een iPhone. Waarom? Ja, waarom eigenlijk? Met iOS ben ik altijd heel tevreden geweest, het werkt simpel en makkelijk en ja, ik vind het design van iPhones (vooral de 6S) toch mooier. Ik zit nu nog een beetje met de vraag of ik van provider wil overstappen, maar dat is een saai verhaal. Omdat ik al zeker weet dat ik voor de iPhone 6S ga, ben ik al volop aan het ‘online window shoppen’ voor hoesjes. Als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik best een verzamelaar ben ;-) (Zie hier mijn iPhone 3S-hoesjes, hier die voor de 4S) Ik heb al zó veel leuke hoesjes gespot, ik weet niet hoe ik daar ooit een keuze uit ga maken! Ik kwam één fantastische website tegen: Milky Way. Okay, excuse me while I order every freaking case… Ha, I wish. Vandaar ook deze wishlist ;-)
iphonecases

Alle hoesjes zijn van Milky Way (niet gesponsord ;-)) en zijn ze niet geweldig? Dit is nog een maar een greep uit de collectie, maar wel meteen mijn favorieten. Ze kosten allemaal of 11,99 USD of 15,99 USD. Helaas zijn de verzendkosten ook zo’n 12 dollar, maar dat vergeet ik voor nu maar even… Ik vind de doorzichtige hoesjes die je tegenwoordig veel ziet echt heel tof, dat is wel te merken denk ik. Vraag me niet welke ik het leukste van deze vind…

Wat vind jij toffe hoesjes? Heb je nog tips voor me?

xoxo2

«
»

4 reacties op “Mijn telefoon en ik (+ wishlist)”

  1. Marjoleine schreef:

    Ze zijn super tof allemaal!

  2. Dhini schreef:

    Leuke hoesjes allemaal, toch kies ik wallet hoesje, hij is misschien saai maar handig vind ik

  3. […] ik schreef laatst al in een post dat ik weer terug wilde switchen van Samsung naar iPhone. Wat ik daar niet schreef, was hoe […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.