Time for dresses
27 mei 2011 / Kleding & zo, Wishlist

Eigenlijk draag ik bijna nooit jurkjes (waarom eigenlijk niet?!), maar ik kom de laatste tijd zoveel leuke tegen dat ik bijna wel moet, haha. Alleen al bij de H&M zou ik er zo wel tien kunnen aanschaffen, als mijn budget me toe zou laten. Ik heb zes hele schattige jurkjes die toch wel m’n favoriet zijn op een rijtje gezet. Valt het op dat ik wel heel erg into roze ben? ;)

En dan zou ik ze dragen met deze lieve ballerina’s (ook van de H&M) en mijn favoriete zonnebril (van River Island):

Maar, at the end of  the day ben ik tóch meer van de jeans & tops dan van de jurkjes. Die zet ik dan wel op m’n wishlist, maar daar blijven ze meestal ook, haha. Maar wie weet word ik deze zomer wel een echte jurkjesdrager… als ik nou eens de bovenstaande jurkjes zou hebben ;) Misschien binnenkort toch eens op jacht naar zomerjurkjes?

Draag jij vaak jurkjes? Of komen ze net als bij vaak niet verder dan de wishlist? ;)

xoxo2

«
»

31 reacties op “Time for dresses”

 1. Kim schreef:

  Roze had ik wel verwacht van jou, haha. Dat eerste jurkje vind ik zo schattig!

 2. Anna schreef:

  Dat jurkje rechtsboven wil ik al zo lang, hij is zo mooooi! Even wachten op de sale denk ik…

 3. Kinga schreef:

  Oehh, superleuk! Ik hou van jurkjes en kan ook nooit wachten tot het weer het eindelijk toelaat om weer jurkjes te kunnen dragen!

 4. Jolien schreef:

  Ik draag heel graag jurkjes en rokjes! alleen is het bij sommige gelegenheden jammer genoeg niet even praktisch :(

 5. Ariska schreef:

  Bij mij precies hetzelfde, ze komen vaak niet verder dan de wishlist. Ik ben toch meer een broekendrager geloof ik.

 6. Angelina schreef:

  Leuke jurkjes!! Alleen die eerste van de tweede rij (top met streepjes en rokje aan vast) viel mij erg tegen in het echt, beetje slap stof en de hals vond ik laag! :p Ik vind vooral de laatste twee super! :-)

 7. Lulu schreef:

  Ik draag ze niet zo heel vaak :)

 8. Eline schreef:

  Ik draag ook liever jeans haha. Maar ik vind die hierboven wel heel cute!

 9. yak man schreef:

  die linksonder is leuk! Ik ben zelf niet echt een jurk/rokjes dragen, maar ik begin het nu wel iets vaker aan te trekken ^^

 10. Masha schreef:

  Leuke jurkjes! Die zonnebril is echt superleuk!

 11. Juudith schreef:

  haha ik ken het.. ik draag ook veel liever jeans! haha!

 12. Carola schreef:

  O wat een leuke jurkjes, al ben ik ook meer een jeans drager.
  Die schoentjes zijn ook zo leuk

 13. Aleida schreef:

  Jurkjes zijn echt ideaal! Nemen ook heel weinig plek in beslag in je kledingkast/koffer, en kan je in de winter ook aan met een vestje en panty! ;)

 14. Danique schreef:

  Ik hou ook van jurkjes. Vroeger droeg ik ze nooit maar ik ga ze steeds vaker dragen.

 15. Diana schreef:

  Leuke jurkjes! Zelf ben ik meer van de shorts of rokjes. =D

 16. Maris schreef:

  Wauw, ik vind de middelste van de tweede rij heel erg leuk! Maar ik ben zelf ook inderdaad meer van de shorts, jeans en topjes. :)
  x

 17. Sanne schreef:

  Wat een mooie jurkjes! Al past dat ‘lieve’ niet echt bij me ;). Ik draag wel graag jurkjes, maar dan het liefst in de herfst/winter.

 18. Laura schreef:

  Roze is niet echt mijn kleur maar de jurkjes zien er wel leuk uit. Jammer dat de h&m zo lang erover doet :(

 19. Carmen schreef:

  Leuke wishlist! Ik heb één (zalmroze, haha) jurkje dat ik best vraag draag, that’s it. Ik houd meer van (korte) broekenen shirts inderdaad :)

 20. Chezzelia schreef:

  ik heb weleens een periode gehad dat ik juist alleen maar jurkjes droeg.. nu weer niet hahaha. Zitten wel hele leuke tussen!

 21. Olga schreef:

  Ik heb zoveel in de kast hangen dat ik beter 3 keer van outfit kan wisselen, omdat anders de helft niet gedragen wordt.. :)

 22. Juliette schreef:

  Ik draag eigenlijk bijna alleen maar jurkjes en rokjes! <3

 23. Rachelle schreef:

  Haii <3,

  Dat rood, witte jurkje lijkt een beetje op het jurkje van de Vero Moda =P! Maar ze zijn wel leuk ^^. Hahaha en ja het valt wel een beetje op dat je into roze bent hahaha xD. Ik was voorheen ook veel met zwarte kleding (ik ben geen gothic, maar zwart past gewoon overal goed bij). Ik probeer nu verschillende kleuren in mijn kast te doen =P.

  Toevallig had ik pas nog een jurkje besteld, maar al snel teruggestuurd. Op de foto was het jurkje heel mooi, maar toen ik het aan had leek het net een zak waar ze effe wat mouwen aan geknipt hadden o.O! Niet zo goed dus =[. Ik heb wel wat jurkjes, maar ik draag ze niet heel erg veel. Verder vind ik jurkjes wel leuk =D! Ballerina's moet ik ook nog kopen trouwens =]. Leuke blog ^^!

  xx

 24. Marikee schreef:

  Leuk! Ik draag de laatste tijd ook veel jurkjes! Helemaal met dat mooie weer! :)

 25. Maris schreef:

  Ik heb je getagd voor de tag “show your screen”. :D
  x

 26. Indira schreef:

  Ik houuuu van jurkjes! Ook in de winter wil ik ze dragen, gewoon een legging eronder et voila :)

 27. Ilse schreef:

  Wat een lieve jurkjes!
  Ik ben ook meer een jeans meisje, hoewel ik heus wel jurkjes wil dragen, durf ik het niet echt omdat ik dan toch weer bang ben dat het me niet staat ofzo. Heel stom haha.

 28. Danielle schreef:

  Vooral de eerste drie jurkjes vind ik erg mooi! Ik draag graag jurkjes, ik zou ze het liefst iedere dag dragen, maar dan moet ik er toch ook wat meer aanschaffen en soms… is een broek gewoon veel handiger!

 29. Manon schreef:

  Leuke jurkjes!
  Ik draag vrijwel geen broeken en bijna alleen maar jurkjes en rokjes.

 30. […] is het alweer een jaar geleden dat ik schreef dat ik eigenlijk bijna nooit jurkjes draag. Oké, ik ben nog steeds geen echte […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.