It’s been a while
12 jun 2011 / Dagelijks leven
Long time no blog, I know! Ik ben de laatste tijd nogal druk geweest met stage, werken & het leven ;) En daar komt nog bij dat: a. mijn geliefde 50mm-lens kapot is gegaan, en daarna ook die van mijn moeder die ik kon lenen. Nachtmerrie!!! b. mijn laptop het begaf, door een of ander virus. Inmiddels is Windows opnieuw geïnstalleerd en doet-ie het weer helemaal. Gelukkig geen bestanden (foto’s!) kwijtgeraakt! Qua technologie zit het me niet mee de laatste tijd… een week geleden deed m’n hele camera het zelfs niet meer, omdat er vloeistof in terecht was gekomen. Gelukkig deed-ie het maar tijdelijk niet, dus ik kan gewoon nog foto’s maken! Helaas dus wel met een andere lens dan de 50mm… En omdat een post op mijn blog niet compleet is zonder foto’s… een aantal random foto’s van de afgelopen tijd!

Mijn nieuwe favoriete zonnebril! Hij is van de HEMA.

Een mini-mini sneak peek van mijn kamerfoto’s! Ja ja, ik heb overzichtsfoto’s van m’n studentenkamer gemaakt… eindelijk!!

Favoriet armbandje (en een lichtroze nagellak waar ik binnenkort over blog!)

Ik hoop nu weer in m’n blogritme te komen, ik heb het wel even gemist hoor! Ik had er gewoonweg even de tijd en/of de energie niet voor :)

Oh, nog even iets leuks: ik ga morgen naar Pinkpop!!! Ben nog nooit op zo’n festival geweest, dus ben erg benieuwd!

Fijne Pinksteren nog!

xoxo2

«
»

15 reacties op “It’s been a while”

 1. INES — ∆ schreef:

  Like your photo’s :D
  heel erg mooie foto’s
  wat jammer dat de 50 mm stuk zijn gegaan, de mijne is ook kapot gegaan en mis het like hell :(

 2. Laura Abigail schreef:

  Leuke zonnebril! :D
  Jammer van je lens, k vind de 50mm ook een heel leuke lens :)
  xx

 3. Carmen schreef:

  Ahhh, dat is echt balen :( Ik was ‘m al helemaal aan ’t trippen toen ik mijn lenskapje kwijt was.. Wel een geluk bij een ongeluk dat je foto’s niet weg zijn! Ik had mijn computer laten vallen (…), waardoor de harde schijf was beschadigd. Nu ben ik best een groot aantal foto’s kwijt, ik baal echt dat ik niet gelijk een back-up had gemaakt :(

 4. Anna schreef:

  Wow hoe kan die dan stuk gaan? Omdat ik het hier vaker hoor dus. Heb mijne nog maar een tijdje dus dat wordt zuinig aandoen ;)

 5. Charlotte schreef:

  Toffezonnebril!!!
  Balen van je camera en lens joh =(

 6. Chezzelia schreef:

  Jeej je bent terug! Wat balen van je technologie gebeuren! Hopelijk is nu alles weer goed!

  Ben wel benieuwd naar je kamer :P

 7. Masha schreef:

  Jeetje, balen van je lenzen. Hoop dat je nachtmerrie snel weer over is!

 8. Maris schreef:

  Wat balen zeg van je lens en je laptop! De foto’s die je hier hebt gemaakt zijn erg mooi! Handig is die make-up houder hé? Ik heb hem ook in mijn handen gehad… maar twijfelde nog enorm of ik hem zou meenemen. Eigenlijk heb ik er nu wel spijt van gehad, haha. En die zonnebril is heel erg leuk! Ik ben ook benieuwd naar je kamer!
  x

 9. Manon schreef:

  Balen van je lens en laptop!
  Wel weer super mooie foto’s.

 10. Lisanne schreef:

  Oh my godddd, die bril is… liefde! <3 Echt heel mooi!
  En je maakt echt fantastische foto's, (:

 11. Sanne schreef:

  Wat een mooie foto’s! Maar wat rot dat er vloeistof in je camera is gekomen. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Gelukkig maar dat ‘ie het nog doet!

  Ik vind wel dat je een hele leuke zonnebril hebt!

 12. nailspotting schreef:

  I’m so sorry to hear about your camera lens! I hope everything works out :)

 13. Laura schreef:

  Wat ontzettend shit van je camera zeg! Gelukkig dat je nu in ieder geval toch nog íets kan. Ben benieuwd naar de andere foto’s van je kamer.

 14. Martine schreef:

  Leuke foto’s! En je armband is echt mooi. Hoe vond je PinkPop? Ik heb het op TV gevolgd ;) x

 15. […] ik heel erg blij was dat ik weer een werkende 50mm-lens had, was mijn superschattige neefje (hij is inmiddels alweer iets meer dan 14 maanden!) […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.