I love… a pink sundress, two ways
9 mei 2012 / Kleding & zo, Sponsored

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat ik schreef dat ik eigenlijk bijna nooit jurkjes draag. Oké, ik ben nog steeds geen echte ‘jurkjesdraagster’, maar ik moet wel zeggen dat het aantal jurkjes dat in mijn garderobe hangt steeds meer toeneemt! Waar ik me eerst nooit zo prettig voelde met een jurkje aan, draag ik nu – af en toe, dat wel – graag een jurkje. En de lente en zomer zijn natuurlijk dé seizoen bij uitstek om jurken te dragen! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een leuk, zomers exemplaar (die ik graag in mijn bezit zou willen hebben!) en heb ik deze op twee manieren gecombineerd – zoals ik dat al eerder deed met een roze broek. Het is één outfit voor een shopdagje en eentje voor een (zomer)avondje uit geworden :)

Ik zou dit zo dragen voor een dagje shoppen! Een lekker simpel outfit met één of twee opvallende items: helemaal mijn ding. En natuurlijk ga ik voor platte schoenen voor een dagje lopen, lopen en nog meer lopen. Van de combinatie hakken dragen + veel lopen ben ik (helaas) nog nooit blij geworden! ;) Het tasje en de ballerina’s komen van de H&M. Het middelpunt van het outfit – het jurkje -, plus het vestje, de oorbellen en de armbanden zijn van Esprit!

En dan het avondoutfit! Wat specifieker: het outfit voor een avondje doorbrengen op het terras. Tenminste, ik zou deze schoenen in ieder geval niet uitkiezen voor een avondje dansen ;) Dit geweldige paar schoenen komt van Asos, het vest, tasje en de oorbellen (deel van een set van 4) vond ik bij H&M en het jurkje en de schattige bloemenring zijn van Esprit!

Wat vind jij van dit schattige zomerjurkje? Hoe zou jij ‘m combineren?

xoxo2

«
»

11 reacties op “I love… a pink sundress, two ways”

 1. Nicole schreef:

  Erg leuk jurkje. Ik vind het onderste outfit het leukst en het mooist bij elkaar passen qua kleur. Het enige wat ik persoonlijk anders zou doen, zijn de schoenen. Niet omdat ik ze niet mooi vind, maar gewoonweg omdat ik er niet op kan lopen vanwege rugklachten en een aanstaande man die maar 4/5 cm groter is dan mij, haha.

 2. Anouk schreef:

  Wat een leuke outfit! Ik zou het jurkje ook graag naar het strand aan doen denk ik, met een paar fijne teenslippertjes!

 3. Laura schreef:

  Twee hele leuke outfits! En wat is het jurkje leuk zeg <3!

 4. Ayla schreef:

  Die hakken van de evening versie <3 Lovelovelovelove!

 5. Lauradenkt schreef:

  Oh wat een superleuk jurkje zeg, leuk gecombineerd ook :)

 6. Tedje schreef:

  Leuke collages zeg!

 7. Angelina schreef:

  Super leuk en leuk gedaan!!

 8. DES schreef:

  wowie, die schoenen van asos!

 9. Masha schreef:

  Erg leuk dat je zo’n jurkje ’s middags en ’s avonds kunt dragen!

 10. jip schreef:

  Die collages zijn echt super leuk!
  Met welk programma bewerk jij je foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.