The only way I’ll eat bananas
4 okt 2012 / In de keuken
Nope, ik hou niet van bananen! Heb ze voor zover ik me kan herinneren ook nooit lekker gevonden. Oké, alleen banaan door een smoothie vind ik nog te doen en wat bananenijs gaat er ook nog wel in (niet dat ik dat ooit eet, eigenlijk), maar verder lust ik het écht niet. Maar aangezien bananen nu juist het goedkoopste fruit hier op Curaçao zijn, besloot ik dat ik er toch eens aan moest beginnen en kocht ik 4 bananen. Ik was een tijdje terug al ergens (ik weet niet meer waar) een receptje tegengekomen voor een makkelijke ‘pannenkoek’ van banaan en ei. Nou, die moest ik maar eens proberen! Want gewoon zo een banaan wegeten… daar begin ik nog niet aan! ;) Vanochtend nam ik de tijd om een lekker ontbijt te maken met banaan:

De ingrediënten? 1 banaan, 2 eieren en een handje havermout. Banaan prakken, alles door elkaar roeren, de pan in met wat olie, bakken en klaar is kees! Superlekker! Het was me helaas niet goed gelukt om de banaan klein genoeg te krijgen, dus er zaten af en toe wat grotere stukken banaan in – die vond ik dan weer wat minder. Maar verder: supergeslaagd ontbijt! Ik zat er ook lekker vol van! Deze ga ik vaker maken :)

xoxo2

«
»

30 reacties op “The only way I’ll eat bananas”

 1. Marije schreef:

  Cassey van Blogilates heeft dit recept ‘uitgevonden’! Het ziet er echt zo lekker uit, ik wil het echt nog een keer proberen want ik houd ook totaal niet van bananen en als ik dit zou lusten… Dat zou geweldig zijn!

 2. Joyce schreef:

  Ugh banaan. Altijd als ik het eet heb ik idee dat ik mijn eigen braaksel wegwerk. Oh ben ik nu heel onsmakelijk? Helaas ben ik ook geen eitjesfan, anders zou ik dit graag een kans geven. Hoop dat je het naar je zin hebt zo aan de andere kant van de wereld! <3

 3. Shanti schreef:

  Ooh wauw klinkt heerlijk, die ga ik zeker proberen :D

 4. Bodine schreef:

  Dit klinkt echt ontzettend lekker! Ga ik zeker eens proberen!

 5. Daphne schreef:

  Nooit gedacht om een banaan door ei te doen. Dat ga ik een keer proberen, want het lijkt me wel lekker!

 6. Yasmin schreef:

  Ga het gelijk opschrijven om ook eens te proberen!

 7. Anke schreef:

  Hmm, ik hou op zich wel van banaan, misschien dat ik dit dus ook eens ga proberen!

 8. Indira schreef:

  Ik eet amper fruit, maar ik hou juist best wel van banaan! Dus dit lijkt me echt wel lekker :D

 9. Naomi schreef:

  Ok. Deze ga ik maken. Ei en havermout is aanwezig. Nu nog de banaan.

 10. Ayla schreef:

  Ja, had deze ook gezien bij Dewi! Moet het maar eens proberen, als zelfs iemand die niet van bananen houdt het nog lust :)

 11. Milou schreef:

  Ik vind een banaan juist wel lekker! Haha, maar door een ei? Dat had ik nou nooit zelf bedacht! Misschien ga ik het wel eens proberen :-)

 12. Laura schreef:

  Hmm, ziet er echt vet lekker uit! Ik eet bananen altijd door de yoghurt met wat amandelen, heeerlijk!

 13. Esmay schreef:

  That’s looking yum! Ik ben wel dol op bananen, of nouja dol.. ik vind ze wel lekker. Dus deze gaat er ook wel in bij mij!

 14. Aleida schreef:

  Ik hou ook niet zo van bananen, maar dat ziet er echt lekker uit!

 15. Ise schreef:

  Ik zou er ook nooit op zijn gekomen om banaan bij een ei te doen.. Misschien toch eens proberen!

 16. Daniëlle schreef:

  Klinkt heel lekker! Ik vind bananen juist heel lekker :)

 17. Femke schreef:

  Dat klinkt lekker! Ik ga het eens proberen :)

 18. Debbie schreef:

  Ik vind banaan juist erg lekker… en dit klinkt ook erg lekker, misschien eens proberen.

 19. Kinga schreef:

  Aangezien ik normaal banaan ook al lekker vind, zal ik dit vast heerlijk vinden! Ik ga het in ieder geval onthouden om eens uit te proberen.

 20. Kimberly schreef:

  Oehh ik ga dit ook een keer maken! :)

 21. Marikee schreef:

  Ik ben ook geen fan van bananen! Maar zo klinkt het wel ok! :)

 22. Nikita schreef:

  Dit had mijn huisgenoot ook een keer zo voor me klaar gemaakt terwijl ik banaan ook helemaal niet lekker vind! Dit is wel lekker, het is makkelijk en nog eens gezond ook! :)

 23. Jolien schreef:

  Ziet er lekker uit! Zou er zelf nooit opkomen!

 24. Saskia schreef:

  Het ziet er heerlijk uit iniedergeval!

 25. Kelly schreef:

  Dat ziet er lekker uit hoor yumm!

 26. Lenneke schreef:

  Dat lijkt me heerlijk! Sla dit gelijk op. :-)

 27. […] apple pie”. No lactose and delicious! / Baking a bananapancake/egg with a recipe from Alyssaa. Loved […]

 28. […] more tasty and just as easy and healthy! I blogged about making one of those banana+egg pancakes before, but this is my new way of making them. I tell you, it’s like eating cake for […]

 29. […] ze er enig uitzagen vond ik ze nergens naar smaken. Afgelopen week probeerde ik de versie van Alyssaa uit met daar doorheen havermout. Een paar blauwe bessen erdoorheen en decoreren met amandelen en […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.