Tweehonderd (plus een)
1 jul 2011 / Overig
Ik kwam er gister ineens achter dat de vorige blogpost gewoon m’n 200ste was, wauw. Als je me had gevraagd hoeveel blogposts ik online dacht te hebben, zou ik hooguit honderd hebben gezegd. Maar het zijn er dus echt al tweehonderd, vanaf 24 maart 2010. En dan heb ik niet eens zo heel veel geblogd; gemiddeld 13 keer per maand. Waar heb ik dan in hemelsnaam allemaal over geblogd? Dat vraag ik me dan weleens af, haha. Nou, een voor de hand liggend antwoord is natuurlijk: ‘nagellak’. Dat was vast het eerste waar je aan dacht! ;) Maar waar het uiteindelijk allemaal over gaat – nagellak, lifestyle, dagelijkse dingetjes, woondecoratie -, ik doe het met plezier! En dat blijf ik voorlopig ook nog doen :) Op naar de volgende 200!

xoxo2

«
»

11 reacties op “Tweehonderd (plus een)”

 1. Marjolein schreef:

  Gefeliciteerd! Dat er vooral nog velen mogen komen! Het gaat hard he? Ik heb er geloof ik al meer dan 500 :|

 2. Lulu schreef:

  Haha, gefeliciteerd! :)

 3. Rianne schreef:

  gemiddeld 13x per maand vind ik nog best veel! haha ik denk dat ik dat op dit moment niet haal ^^

 4. Kristel schreef:

  Gefeliciteerd :D

 5. Eline schreef:

  Wat veel al! En natuurlijk lekker doorgaan, kom hier altijd met veel plezier.

 6. Lisa schreef:

  Gefeliciteerd! Ga zo door :D

 7. Aleida schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 8. Kristel schreef:

  Gefeliciteerd!

 9. Natalina schreef:

  OMG!! Dat is creepy! Mijn 200ste blogpost was op 1 July…! :D

  Maarree, nog gefelciteerd! ;)

 10. Ariska schreef:

  Zo dat zijn er heel wat! Gefeliciteerd :)

 11. Judith schreef:

  gefeliciteerd!x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.