Lincoln Park At Midnight
20 jul 2010 / Nagellak

Dit is één van de laatste nagellakken die ik kocht. En dan gelijk één van de laatste die ik de komende twee maanden (of meer) zal kopen… ik mag namelijk nu officieel geen nagellak meer kopen van mezelf (omdat ik er inmiddels 100 heb, oops!). Is wel moeilijk hoor, maar het is te doen haha ;) Deze is van OPI en hij heet Lincoln Park At Midnight. De foto’s zijn ’s avonds (toen het dus donker was) gemaakt, met flits. Ik zal een andere keer nog eens overdag foto’s maken! Op deze foto’s zie je trouwens wel heel goed de mooie shimmer die er in zit :) In daglicht zie je die (bijna) niet.

Op de foto’s zie je een minibeetje een rode gloed, dat is in het echt ook wel zo, maar dan nóg subtieler.

xoxo2

«
»

2 reacties op “Lincoln Park At Midnight”

  1. Marleen schreef:

    mooi kleurtje!

  2. Alyssaa.nl schreef:

    […] OPI – Lincoln Park At Midnight Catrice – Poison Me, Poison You! Essence – Dress To Party H&M – Sinful […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.