Blast from the past
21 jul 2010 / Overig
En daar is-ie dan: een gloednieuw domein! Nou ja, niet zo gloednieuw… ik heb de domeinnaam alyssaa.nl inderdaad al eens gehad! Volgens mij was dat in 2006, maar ik weet het niet meer zeker! Ik weet wel dat het mijn tweede domeinnaam was, als opvolger van its-love.org (zo lang geleden… oh die goeie oude tijd haha).

Anyway! Ik heb besloten deze toch weer aan te schaffen met gelijk een nieuw hostingpakket erbij, zo heb ik mijn blog en mijn fotografieportfolio helemaal apart van elkaar. Vind ik toch wel wat fijner :) En nu heb ik een domeinnaam die makkelijk te onthouden is. Je moet alleen even onthouden dat er een tweede ‘a’ achter mijn naam komt ;) Natuurlijk kon ik het weer niet laten om een nieuwe layout te maken… zoals je ziet! Hier doe ik verder maar geen uitspraken over, want meestal klopt daar helemaal niks van ;) (als in: ‘deze hou ik wel langer’ en dat soort dingen) Goed, dat is het even voor deze keer. Ik wilde het alleen even officieel mededelen. Dus, mensen: verander je links naar alyssaa.nl!

xoxo2

Follow my blog with bloglovin

«
»

4 reacties op “Blast from the past”

 1. Angelina schreef:

  Jeeh wat goed! :D Ziet er weer heel mooi uit meid.

 2. Charlotte schreef:

  Hihi eerst komen de kosten in de weg en daarna zit t teveel opgepropt in 1 domein en moet je weer spitsen hè. Had ik ook! ^^ haha
  Ik ben alleen niet zo snel met alles er weer op zetten als jij ghehe ^^

 3. Eline schreef:

  Leuk! Het ziet er leuk uit :D En blijf lekker veel nagellakjes posten ;)

 4. Laura schreef:

  Zo, heb je snel gedaan zeg!
  Maar ziet er weer mooi uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.