19 juli 2010
It’s sold out for ever

In het echt is-ie nog ietsje donkerder en ‘warmer’ van kleur.

Je ziet op de foto’s helaas niet de mooie (maar dus erg subtiele) shimmer die hij heeft! Ik weet nog niet welke ik nou mooier vind, deze of Mint Green van Barry M… Ik denk dat ik ze een keer ga vergelijken, lijkt me leuk om eens te doen! En dan zal ik foto’s maken natuurlijk ;)

xoxo2

TAGS: , , , , , , , , ,

«
»

7 reacties op “It’s sold out for ever”

 1. ais schreef:

  hee ik heb ook zo’n roze iphonecover! Mijne is doorzichtig wel hihi en ik krijg regelmatig de opmerking (van mannen vooral) ‘hee heb jij een lady iPhone?’ of ‘Heb jij de allerallernieuwste iPhone?’ of ‘Kijk zij heeft een rooooze iPhone!’ haha!

  PS. ik heb deze kleur ook maar ik vind m toch iets te soft en saai,..

 2. Angelina schreef:

  Ik vind ze beide erg mooi, deze heb ik vandaag ook op! :p

 3. Eline schreef:

  Ik heb hem ook! Ga hem eens gauw proberen

 4. Marleen schreef:

  hij is mooi hè, ik heb m ook! :)

 5. Alyssaa.nl schreef:

  […] ;) Ik had zin om eens een vergelijking tussen nagellakken te doen (ik noemde het ook al eerder in een post). Dus, hierbij […]

 6. Alyssaa.nl schreef:

  […] Gosh – Ocean Barry M – Mint Green Catrice – Sold Out For Ever China Glaze – Re-fresh Mint Essie – Pretty Edgy Barry M – Racing Green Tags: […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴