I like to paint my nails
5 apr 2010 / Nagellak, Shoppen
Misschien weten jullie het, misschien niet, maar ik ben nogal verslaafd aan nagellak. Ik heb inmiddels 51 potjes nagellak (die ik bewaar in m’n taartstolp), waarvan ik denk ik de laatste 20 het laatste halfjaar heb gekocht. Het is wel erg hoor, de afgelopen week heb ik wel vijf nieuwe lakjes gekocht. Natuurlijk kan het beeldmateriaal niet uitblijven, hier mijn laatst gekochte nagellakjes:

5 lakjes van de nieuwe lijn van Catrice: Ultimate Nail Lacquer. Ik vind ze heel erg fijn! Ze drogen snel en blijven superlang (in mijn geval: meer dan 3 dagen) bijna perfect zitten! Dit zijn: 130 Lucky in Lilac, 180 Hot or Not?, 020 MAN, GO Tango, 170 I Scream Peach! en 220 Lost in Mud. Ik ben fan! Ik denk dat ik over een tijdje alle lakjes van deze lijn bezit, als ik zo doorga ;) Oké, oké, ik ga aan de studie!

xoxo2

«
»

13 reacties op “I like to paint my nails”

 1. Darlene schreef:

  Ah je hebt ook een nailpolish verslaving. :D Leuk. :D Iedere week een andere kleur enz. xD

  En die kleuren zijn erg mooi btw. :D

 2. Ines schreef:

  ze zijn heel erg mooi!

 3. Myrthe schreef:

  Oh mooie kleurtjes!

 4. Angelina schreef:

  Oehh heel mooi, die derde en vierde heb ik ook naja ze lijken er op! ;) Nu de zon schijnt heb ik weer zin om ze op te doen.

  Leuk hé zo’n tattoo! Jij bent ook maagd toch? Straks lopen we met dezelfde haha als jij er ook één neemt hihi! ;)

 5. Angelina schreef:

  He ik moest mijn link nog veranderen :S haha!

 6. Mylene schreef:

  Ik vind de kleurtjes mooi. Ik ga ze ook kopen!

 7. Eva schreef:

  Die peachkleurige lijkt me erg mooi!

 8. Mylene schreef:

  Een nieuwe theme? I like!

 9. Linda schreef:

  Mooie kleurtjes! Ik hoor de laatste tijd van meer mensen over Catrice nagellak.

 10. Fleur schreef:

  Wow die zijn leuk! Heb er ook nog naar gezocht maar ze hebben ze hier niet :(

 11. Martine schreef:

  Oeh, die paarse vind ik kewl! xMM

 12. Ilse schreef:

  Wauw, vooral de rechter is super mooi!!

 13. […] is één van de lakjes waarmee mijn “verslaving” pas écht is begonnen, bijna twee jaar geleden. Ik weet nog dat toen het hele assortiment van Catrice helemaal aan het veranderen was en ik toen […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.