29 maart 2010
Iets over vandaag

Het was mijn bedoeling vandaag vroeg op te staan, de hele dag te wijden aan mijn schoolproject en daar aan het eind van de middag mee klaar te zijn.

Je raadt het al, zo is het niet gegaan.

Ten eerste ben ik toen mijn wekker ging niet gelijk m’n bed uitgekomen, maar heb wel anderhalf uur lang elke vijf minuten op de snooze-knop gedrukt. Ten tweede: toen ik uiteindelijk m’n bed uitkwam ben ik niet begonnen met schoolwerk, maar ben ik op de fiets gestapt richting tram, om vervolgens met de tram naar ’t centrum te gaan. Missie: nagellak kopen. (eigenlijk mocht ik van mezelf geen nieuwe nagellak meer kopen, shht). Ik heb laatst namelijk 2 nagellakjes van de nieuwe serie van Catrice (deze) gekocht en I love them, dus daar wilde ik meer van. Jammer genoeg hadden ze ze nog niet bij de Kruidvat waar ik heen was.

Verder heb ik nog even rondgekeken in De Slegte (ik hou van die winkel!) en die kon ik natuurlijk niet verlaten zonder aankoopjes:

 1. ‘The Bell Jar’ van Sylvia Plath
 2. ‘Tom Jones’ van Henry Fielding
 3. ‘Everything is Illuminated’ van Jonathan Safran Foer
Ik heb ze alledrie nog nooit gelezen, dus ik ben erg benieuwd! Uiteindelijk ben ik even naar de AH geweest om wat boodschapjes te doen (vandaar de kaasbolletjes & de energydrink), om vervolgens richting m’n huisje te gaan. Eenmaal daar besloot ik toch maar even richting school te gaan om daar aan ’t project te werken, hier thuis ben ik toch iets te snel afgeleid ;) Ben niet heel erg lang gebleven daar, maar heb gelukkig wel wat kunnen doen! En nu zit ik weer lekker thuis, ben aan het bloggen, blogs aan het lezen, foto’s aan het maken & photoshoppen, muziek aan het luisteren, inspirerende foto’s aan het bekijken. Het schoolwerk komt vanavond wel. ;)

xoxo2

TAGS: , , ,

«
»

6 reacties op “Iets over vandaag”

 1. Eva schreef:

  Haha heerlijk, dat uitstel gedrag!

  Mooi, je nieuwe blog trouwens!

 2. Mylene schreef:

  Kijk, dat heb ik dus ook. Maar dan met de tentamens. Eigenlijk héél erg slecht, maar het stelt me op de een of andere manier toch gerust wanneer ik bij anderen lees dat zij hetzelfde probleem hebben. ;-)

 3. Myrthe schreef:

  Die kleurtjes van Catrice zijn inderdaad mooi hè! En als ik mezelf zoiets voorneem, gebeurt altijd precies hetzelfde haha. Ik heb echt geen discipline.

 4. Laura schreef:

  Haha klinkt heel erg bekend! Ik zou nu ook eigenlijk moeten leren voor mijn tentamens, maar ik weet er telkens wel weer iets tussen te gooien.
  The bell jar heb ik trouwens vorig jaar nog gelezen voor school! Heb em alleen niet uit te kregen vanwege tijdnood hihi.

 5. Martine schreef:

  Hahaha, herkenbaar! ;-) Ik vind je foto’s trouwens heel mooi en passend, knap gedaan. En Sylvia Plath is geweldig… één van mijn inspiratiebronnen. Liefs! xMM

 6. cool games schreef:

  Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am glad to locate a lot of useful information here within the article. Thank you for sharing…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴