Green, turqoise & pink
22 jul 2010 / Nagellak
Oké, ik geef het toe: deze foto’s zijn oud. Nou ja, oud niet echt, ze zijn uit april ;) Deze ring herontdekte ik laatst… dat ik die ben vergeten snap ik niet; hij is echt mooi! De nagellak is ‘Wild Thing’ van Essence (roodachtig roze, mijn favoriete kleur).

De ring is volgens mij van de Six, maar ik weet het eerlijk gezegd niet zeker!

xoxo2

«
»

6 reacties op “Green, turqoise & pink”

  1. Angelina schreef:

    Die ring is van de SIX toch? Ik heb ‘m in het wit met zilver! :p Nagellak is heel mooi inderdaad, lijkt ook wel op Rimmel London, Flirty coral die is ook een beetje rood- rozeachtig!

  2. […] ring lijkt heel erg op deze ring die ik ooit eens bij de Six kocht. Deze is overigens van de Kruidvat. Ik vond deze zo’n leuk […]

  3. […] kleuren: China Glaze – Flip Flop Fantasy OPI – Dutch Tulips Barry M – Raspberry Essence – Wild Thing L.A. Girl – Matte Coral Catrice – Meet Me At Coral Island Catrice – I Scream […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy