Nail polish collection: China Glaze
23 jul 2010 / Nagellak

Het is denk ik geen geheim dat ik een klein beetje verslaafd ben aan nagellak… ;) Ik ben van plan een serie van posts te doen over mijn nagellakcollectie. Ik doe er een aantal per merk (van die waar ik er best veel van heb) en verder óók nog per kleur. Hoop dat jullie dat ook leuk vinden ;) Deze keer mijn China Glaze nagellak.

Van links naar rechts: Re-fresh Mint, Fairy Dust (holografische topcoat), Ruby Pumps, Flip Flop Fantasy en Sun Worshiper.

Dit is sinds kort één van mijn favoriete merken. Ik vind ze erg fijn lakken en ze dekken mooi in 2 laagjes! (behalve de twee neonkleuren, die hebben er meer nodig bij mij) Vooral Ruby Pumps is echt zó mooi! Binnenkort een post daarover ;)

xoxo2

«
»

6 reacties op “Nail polish collection: China Glaze”

 1. Angelina schreef:

  Ohh super vooral, Re-fresh Mint, Flip Flop Fantasy en Sun Worshipe!! :D

 2. Eline schreef:

  Flip Flop Fantasy ziet er mooi uit! Waar heb jij deze vandaan?

 3. Femke schreef:

  Wauw! Sun Worshipe is echt mijn kleur!
  Waar heb je deze vandaan gehaald?

 4. Caithlin schreef:

  Ik heb ook een herboren nagellak verslaving, ze zijn zo leuk om te kopen :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.